KAPILARDA HAKLAR KALKSIN KAPILAR YANMASIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΛXTΞΛM★ΛSWΛ★ tarafından 7 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bıldığımız uzere kapılarda ınternetımız gıdıyo şu olyo bu olyo kapılar gidiyo bu olmasın lutfen yapamayan adam zaten yapamaz oyun sıstemınden rıcam haklar kalksın kapılar yanmasın 1 ay once ınternetım yuzunden gamma kapım yandı bugünde beta yandı oyundan soğudum yeter artık

C.RonaldoVerbin ve YOK_EDİCİ97 bunu beğendi.
  2. Kalkmaktan ziyade ücreti 10 kat düşürülebilir. Yani ödedğimiz 10.000 U miktarın sadece 1/10 miktarını ödemek de mantıklı. Yani 1.000 U rahatlıkla biriktirilebilir. Onun dışında, eğer tüm canlar biterse, bu kapıların yok olma durumu bence de kaldırılmalı.

★MΛXTΞΛM★ΛSWΛ★ bunu beğendi.
  3. Dexter e katılıyorum. 1.000 U 2.000 U 4.000 U şeklinde ve şöyle olsun. Kapı gitmesin. Hayat: 0 yazsın. Bunun anlamı can almadan kapıya girmek yasak. İlaveten eğer baya can satın aldık ve fiyatı yüksek bir değere ulaştığı için can satın almayacağz. O zaman kapıyı imha et seçeneği çıksın. Görüşlerinizi bekliyorum.

4. Sennar23

Sennar23 User

son cumlen doğru olmuş fakat bu 1kya can alma olacaksa kapının ne değeri kalacaktır biriniz açıklayabilirmi 10k vermemek için herşeyi yaparsınız doğru değilmi bu daha uygundur 10k mı kapıyı yapmakmı 1 kdan yukselerek gitmesi kaç hak olacak pek i ne farkı olacakkı siz sadece bunu bir fırsat yapmaya çalışıyorsunuz bu çok yanlış 10k vermek zorundasınız 1k olmasıyla isteyene kapısına tekrar girer desteklemiyorum -1

5. -onur5000-

-onur5000- User

O Haklar size bütün durumu hesaplanmış olarak veriliyor adam ozaman 5 flax bigboy kapıyı yapar yanma derdi yok herşeyi kolaylığa getirmeyinya kapı bu sonuçta daha iyi fikirlerle umarım -1

6. Evet olmalı kapım yanar diye kapı yapmıyorum bizim internet ćok gidiyo

7. bencede

8. çok guzel konu helal +1

9. Ben sana katılıyorum , bu şekilde herkes karlı çıkacak.

10. aynen oyun kasmasından beta gitti ( elit için açmıştım ) :D 1 kere kendim kami atarken patladım 2 kere hata OMG ( artık ne anlama geliyorsa ) :D

11. Benimde kapım çok patladı ama hakların devam etmesini istiyorum ama hak satın aldığımızda verdiğimiz 10 bin uridium düşürülebilir

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.