Kapılarda Kristallon & Protegit Hız Konfisi Nasıl Olmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheRaven tarafından 24 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheRaven

TheRaven User

Merhabalar,

Öncelikle gemim Goliath, LF3 Elit Kalkan ve Elit Hız sayısı full. 6 İris, pet ve diğer diroitler yok.

Arkadaşlar ilk defa kapı yaptım alpha kapısı ama kristallonları ve protegitleri keserken akla karayı seçtim desem yeridir.
    • Kristallonları kesmeye çalışırken 5tane elit hız ve promerium güncelleme kullandım ama kristallonlar sürekli vurdu rahat dönemedim, rahat çekemedim.
    • Protegitlere girdiğimde full hız ve proremium güncelleme yaptım ama sürekli darbe yedim, uzaklaşınca zaten menzilden çıktım vuramadım.

Şimdi asıl sorum şu, kristallonları keserken kaç hızla rahat dönebilirim? Protegitler için kaç hız kullanmam gerekir? Alpha kapısını tamamladım ama Beta ve Gama'yı tamamlamakta oldukça zorlanabilirim.

İyi forumlar.

2. Merhaba ,

Kristallon'lar için ;

1. Konfigrasyon : ( Vuruş konfigrasyonu )
    Gemi : 15 tane lazer + 8 tane hız + 7 tane kalkan / Droid'ler : full lazer

2. Konfigrasyon : ( Hız ve Kalkan konfigrasyonu )
    Gemi : 15 tane lazer + 15 tane hız / Droid'ler : full kalkan
    -------------------------
    Protegit'ler için ;

1. Konfigrasyon : ( Vuruş konfigrasyonu )
    Gemi : 15 tane lazer + 12 tane hız + 3 tane kalkan / Droid'ler : full lazer

2. Konfigrasyon : ( Hız ve Kalkan konfigrasyonu )
    Gemi : 15 tane lazer + 15 tane hız / Droid'ler : full kalkan

şeklinde yararı olabilir. Hız jeneratörlerinizi Promerium ile Kalkan jeneratörlerinizi Seprom ile beslerseniz iyi olacaktır.

Alpha çok zor değil Beta biraz daha zor fakat Gamma epey zorlayacaktır.

İyi forumlar.

3. TheRaven

TheRaven User

Teşekkür ederim modum. Yaklaşık 1 2 saattir forumda aradım ama bu şekilde rahat bir yanıt alamamıştım :)

4. Merhaba ,

Rica ederim :) tabi ki bunlar benim önerilerim :) gerçi ben daha farklı kullanıyorum ama idare edebiliyorum. PET ve Kamikaze 3. seviye modül olsa daha farklı bir konfigürasyon kullanılabilir. Pet olmadığı için vuruş konfigürasyonuna biraz hız jeneratörü sayısını yüksek yazdım.

Bir süre daha bekleyiniz farklı öneriler gelebilir.

İyi forumlar.

5. Alfa kapısında bu kadar zorlandığına bakarsak pet olsaydı çok iyi olurmuş. Ama yanında viplik ve kamikaze de eklemek gerekecek ki gama kapısında anlatıldığı gibi yapmak en doğrusu. Ben de bazen 2 konfiyi de hız kalkan yapıp gama da pet atıp kaçıyorum :) çok felaket vuruyorlar Gama da tam işkence oluyor Kristallonlar. Ama petin yoksa kristallinler de büyük ihtimalle çok çok çok zorlanırsın gibime geliyor :)

Sakın bunlar seni soğutmasın ama hakikaten pet ini ve kami viplik olunca kristallinler sibelonitler hiç problem olmuyor. Nerdeyse tek lazer sıkmadan pet at çekil şeklinde hız kalkan konfisinde bitirilebiliyor. Gama da kristallonlara aegis ile ağır konfide x3 ile giriyordum sepromlu ama. Sabırla donma olmadığı zamanlarda girersin. Girmeden önce de önbelleği çerezleri silersin donmaz.

6. Aliens

Aliens User

Petin yoksa KESİNLİKLE!!! Beta ve Gamma'ya bulaşma. Arkadaşımızında dediği gibi Kristallin ve Sibelonitler inanılmaz zorlayacak. Gamma da normal Kristalline göre hesaplarsak aynı anda 240 tane Kristallin geliyor. Tavsiyem petinizi alın ve 8 seviye yapıp Kamikaze 3 modülü alıp, yapmanızdır.

7. TheRaven

TheRaven User

Bu oyunu ilk oynadığımda Delta kapısı henüz yoktu. Tr2 serveri yeni kurulmuştu. Haliyle ne roketatarımız vardı ne de sepromumuz teknoloji fabrikamız. Gamayı sadece 8iris ile full lf3 ile giriyorduk yapıyorduk :D Benim tek sıkıntım menzil ve hız düzenlerini unutmuş olmamdı :)) Modumuzun dediği gibi deneyeceğim beta ve gama kristallonları :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.