kapılarda mayın bırakma aktif olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lago_rosso tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lago_rosso

lago_rosso User

merhaba.ben kasılırken sürekli olarak enfeksiyon mayını kullanıyorum.%10 vuruş sağladığı için çok faydalı buluyorum.ancak kapı ya girdiğimde mayın bırakma aktif olmadığı için her 15 dk da bir kapıdan çıkıp x2 haritasına gidip mayını atıp tekrar geri dönüp kapıya giriyorum.diğer mayınlar aktif olmasına gerek yok sadece enfeksiyon mayını nı aktif edin yeterli.kapı yaparken sürekli gir çık vakit kaybetmemiş oluruz.teşekkür eder iyi oyunlar dilerim

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kuralları [2019] konusunda beliritlen kriterlere uyacak şekilde konunuza anket ekleyiniz. 24 saat içerisinde konuya anket eklenmezse konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

İyi forumlar.

3. uninstable

uninstable User

X-8 haritasında hangarda gemin olsun eğer hastalık süren bitmişse X-8 e geçiş yap hastalık atıp geri gelirsin, X-2 ye gidip gelmekten daha kolay olur.

ŞahFD bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konuya anket eklenmediği için kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.