kapilarda olen yaratiklar tekrar gelir mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mezopotamyali47.07 tarafından 3 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar kolay gelsin simdi bizim kapilarda oldurdugumu yaratiklar patladiktan sonra tekrar gelir mi

kuiper son bolumdeyim 2 uber sibelon bide o yon degistiren kule gibi sey tek kaldi ve patladim simdi ben pazar gunu girdigimde bunlar tek mi gelcek yoksa kestiklerimde gene gelcek mi...

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hayır kestiğiniz yaratıklar patladıktan sonra tekrar gelmezler.

İyi forumlar.

3. -Star-

-Star- User

Geliyor olmaları lazım modum.

4. Kestiğiniz yaratıklar kapılarda geri gelmezler.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Çok eskiden geri geliyordu ama artık gelmiyor.

İyi forumlar.

6. Aliens

Aliens User

Bahsettiğiniz geri gelme durumu sadece bir kapıda ve o kapının bir bölümünde olur: Zeta Kapısı son Devourer. Çevresindeki yaratıkları kestiniz ama Devourer'i kesemeden ölürseniz Devourer tüm dalgaları tekrar yollar ama Devourer'i öldürdünüz, şans eseri ikinizde bir patladınız, kapıda hiç bir yaratık tekrar gelmez, olay Boss NPC'nin ölmesindedir. Çevredekiler ölse ama Boss ölmese yaratıklar tekrar doğar. Onun dışında geri doğma gibi bir durum yok. Birde şunu unutmayın: Kesmediniz ama canlarını neredeyse bitirdiniz ve patladınız, tekrar bu yaratıklar tam dolu canla sizin karşınıza çıkarılır.

İyi oyunlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.