kapılarda parça çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [SКƮ1]КΛΠ-БΞЧł̇ tarafından 13 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ne zaman x2 olsa kapılarda parçayı düşürüyorsunuz parça çıkmıyor 100 gg basıyorum çıkmıyor uridium kalmadı gg kalmadı genede çıkmıyor oyun resmen aç bildiğin

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılardan alacağınız parçalar,tamamen sizin şansınızla alakalıdır.

Genellikle çarpanlarda kapı parçası yakalarsanız,kapıyı açmanız daha kolay olur.

Kapılara 5 li olarak basmanızı tavsiye ederim,üç beş kez bastığınızda kapı parçası alamıyorsanız,sayfayı yenileyip basmanızın faydası olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. aynen kapi paracasi vermiyor :D
    Rehber ben bu oyunu 2008 den berli oynuyorum eskiden sansdi dedigin gibi ama ama suan sansla alakasi yok indirim geldigi zaman hep boyle oluyor neyse

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2016
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyuncuların mesajlarında forum/oyun içi de olsa link vermesi yasaktır.Lütfen dikkat ediniz.

Ayrıca oyun yapımcısından bir alıntı:

"Some claim that the chances have been changed – especially when there are only two or three parts are missing for a gate. We can assure you that we have not altered the actual drop rate!
    It was always hard to get the last bits – especially if the gate has many different parts."

"Bazı iddialara göre şanslar değiştirildi-özellikle bir kapı için sadece 2 veya 3 parça eksik kaldığında.Sizi temin ederim ki hiçbir şekilde parça düşme oranlarını değiştirmedik.
    Son parçaları tamamlamak her zaman zordu-özellikle kapı çok fazla parçadan oluşuyorsa."

İyi forumlar.

5. Bu oyunun şansla uzaktan yakından alakası yok, formül şu, 10 havoc yapana kadar göbeğim çatlamıştı, dün 6 zeta yaptım 4'ünde havoc verdi yani bir günde 8 havoc aldım, niye çünki lazım değil, lazımsa vermiyor ihtiyaç değilse yağdırıyor, x2 GG günündede aynı olay, parça lazım ki çok kapı tamamlansın ama oran düşük, lf4 ler için, apis ve zeus içinde aynısı geçerli, lazım değilse bol bol gelir.

Güzel adminim 20.000 uriye alfa yapardık zamanında, alfadan çıkıp gelen uriyle gene alfa yapardık, şimdi varmı 200 tıklamaya alfa açabilecek?

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle alt alta lütfen mesaj yazmayın demek istediklerinizi tek mesajda birleştirin.

İkincisi ben size oyunun neredeyse en üst yetkilisinin sözünü iletiyorum.Birine inanmanız için ne yapılması gerek?Yemin etmek?Ekmek öpmek?

Ne diyebilirim daha fazla?Ne dememi bekliyorsunuz?Admini,yazılmış kodları mı yalanlayayım?

Ayrıca ister inanın ister inanmayın ama son 2-3 yıldır kapılarım aşağı yukarı hep aynı miktara açılıyor.Maalesef bu konuda sizinle aynı fikirde değilim.

İyi forumlar.

7. adminin biz burda sizi suclamiyoruz kesinlikle biliyoruzki siz sadece forumu uzeri bize yardim ediyorsunuz bunun farkindayiz ama bizim isteklerimizide iletiyorsunuz bunuda biliyoruz arkadasin dedigi gibi eskiden kapi parcalari daha cok veriyordu
    rutbler alip gidiyor basini gorevler konusu zaten bir kaos 3aydir hal olmadi bakin ben son 2 haftada aldigim uri rahat 350 euro oyunda para kimse yok bunlari gormuyorlarmi yada gormekmi istemiyorlar oyun sans oldu olali oyuncu kayip ediyorlar oyuncu kazanmaya yonelik calisma yapilmiyor bence burda ben sunu goruyorum galiba oyun gitigi yere kadar gitsin dusuncesi var

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Adminler neler düşünüyor, ne biliyor, ne istiyor, ne yapmak istiyorlar, amaçları ne bilemeyiz.Zihin okuma özelliğimiz yok tahmin edersiniz ki.

Ancak, eminim ki bizden çok onlar istiyorlardır bu oyunun ileriye gitmesini.

İstek-görüş-şikayet ve önerileriniz düzenli olarak ilgili yerlere iletiliyor.Maalesef bundan daha fazlasını yapacak yetkiye sahip değiliz gerisi merkeze kalıyor.

İyi forumlar.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hem rutbeler aldi basini gitti diyorsun sen aylardir burda kendini yiyip bitiryorsun ama goruyorsun kalanlar oyuna devam ediyor urisinide cekiyor kapisinida yapiyor.tabiki isteklerimizi dile getirmeli hilelerin son bulmasini istemeliyiz ama oyunu oynamaman inan buyuk kayip degil DO icin.kisacasi talep edelim ama oyundan bir sekilde keyif almayada calisalim,baktik olmuyorsada birakip gidelim ,olay bu.

Rehber ve Darion26 bunu beğendi.
  10. size verilen bilgi böyle ama gerçek değil 42/45 olan hades 400 GG ile açılmadı kaç saat emek verdim gg urimin hepsini vermedim şans ile ilgisi yok beter olsunlar bıktım artık çıkmıyor ne zaman x2 günü olsa aynısı oluyor normalde hızlı açılan kapı açılmıyor ne aç gözlü bir oyun o kadar para yatırdım yatıranlarda oldu aynı sıkıntıları var para yatırmasalar hiç kimse yatırmasa oyuna sizce devam edermi etmez iflas eder aç gözlü bir oyun oynayan pişman!

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

çok haklısın.oyun o kadar kapı yapmaya döndüki artık kimseyi haritalarda göremez olduk.kapı yap sonra baskına koş oyunun özeti bu.

12. Bu oyunun şirketi aç gözlü para verin diye herşeyi yaparlar hadi bir güzellik yapıyorsunuz niye kapı parçası çıkmasını düşüyorsunuz şimdi hades 42/45 600 GG verdim çıkmadı şaka gibi bişey ya

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazdıklarımız gibi,tamamen şans

Oyun tabikide paraya dayalı olacak,neticede bu oyunun bize ulaşmasının bir maliyeti var.

Bunuda oyun içerisinde bazı Ekipmanları satarak karşılıyacaklardır.

Bu oyunun güzel yanı,bunlara para vermedende sahip olabiliyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.