Kapılarda x2 günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 13 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,örnek veriyorum alpha kapısının yarısını cuma günü yaptım.Pazar günü kapılarda x2 ödül geldi pazar günü yarım kalan alpha yı yaparsam ödül 2 kat gelir mi ?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kapınızın son bölümünü hangi etkinlikte bitirirseniz o avantajdan faydalanırsınız.

Evet x2 kazançlı gününde bitirdiğinizde Uridium ve ucb-100 haricindeki ödüller 2 kat gelir.

İyi forumlar.

superdejavu bunu beğendi.
  3. Uridium ve ucb harici neden ? Her zaman mı bu şekilde bu etkinlik uri ve ucb haric mi 2 kat veriyor ?

4. uri hep aynıydı ama ucb önceden 2 kattı darkorbit cimrileşmiş olacak ki kaldırdı sağolsunlar saygıyla anıyoruz

5. Modum ve arkadaşım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler konu kilitlenebilir,Kolay gelsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın da yazdığı gibi uridium zaten her zaman tek kat verildi.

Ucb-100 bir süre gama gibi birkaç kapıda çift geliyordu ,en son düzenleme ile artık tek kat olarak geliyor.

İyi forumlar.

Merhaba,

Rica ederiz.

İsteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.