kapılarda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Renegade64 tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Renegade64

Renegade64 User

benim zeta kapısınıda 1 parça kaldı neredeyse 600 gg verdim gene olmadı acaba sorun mu varki

2. Zetanın Son Parçası çıkarmak mesele bu aralar.bende de son parça kalmıştı 3 gün önce 500 e yakın enerjiye zor açıldı.

3. şans meselesi bu son parça olayı zaten çok sinir bir durum

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben genelde son parçayı etkinlik saatlerinde basmıyorum buda benim deneyimlerimden edindiğim bir inanış sizde etkinliklerde basmayın bakın nasıl parça çok çıkacak ve 5'er 5'er basın deneyin bakalım denemekten kimseye zarar gelmez.

5. sanki bana da etkinlik zamanları cephane ve ekstra gibi şeyler fazla çıkıyor gibime geldi :)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Olabilir her gemide aynı değil ama ben hiç bir zaman etkinilklerde basmadım halada basmıyorum inanınki kapı basmaya başladığınızda bir an önce açılsın diyorsunuz benim gözümde cephane yok aılsın yapayım beyaz ve uri gelsin yeter diye düşünerek basıyorum.

7. Aynen parça çıkmasa bile dünyanın cephanesi çıkıyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.