Kapılardaki Sıra Ve Gemiler

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Ancasın1 tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasın1

Ancasın1 User

Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra tekrar başladım da kapılarda sistem mi değişmiş? Chatte çocuklar sıra bekleniyor falan dedi de doğru mu dediler acaba?

Ben uridiumu basıp epsilon kapısı açacağım. İstediğim zaman girip (geçmişte olmadığı kadar yüksek olan lag sorununuz ayrı bir tartışma konusu) yapabilecek miyim yoksa birilerinin bitirip çıkması için sıra mı bekleyeceğim? Bunu anlamadım da onu soracağım.

Bir de gemiler değişmiş sanırım. Aegis veteran alacağım, aegis almadan aegis veteran alsam kullanabilir miyim?

2. uninstable

uninstable User

Tasarım olmaktan çıktı onlar spearhead citadel aegis(elite-veteran) hepsi ayrı ayrı gemi oldu.
    GG kapısı dolu ise azami sayı diye bildirim gelir ve hangara atar.

3. Ancasın1

Ancasın1 User

Hangar dediğin 2-1 haritama mı atar?

4. uninstable

uninstable User

Hangi şirket ise.

5. Ancasın1

Ancasın1 User

Kapıda birkaç kere patlayınca kapı iptal oluyordu kaç kereydi hatırlamıyorum ama ana haritama attığı zaman kapıya birşey olur mu peki?

6. yoğunluktan dolayı sıra olabilir girmeye çalıştığın an seni şirket üssüne atıyorsa yoğunluk var demektir 2 dakikada bir denersen içeri alabilir ve hangara attığı zaman kapının canı gitmiyor

7. Ancasın1

Ancasın1 User

Eyvallah

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.

Duyurudada söylenildiği gibi ;

Eğer Galaksi kapılarında çok yoğunluk varsa sistem sizi X-1 haritanızdaki hangara geri atacaktır. Bu durumun sorun çözülene kadar geçici bir durum olduğunu bilmenizde fayda var.

Yapılan bir güncellemede Aegis ve Aegis veteran artık ayrı gemiler sayılmaktadır. Aynı durum Citadel ve Spearhead içinde geçerlidir.

İyi forumlar.

9. Ancasın1

Ancasın1 User

Peki son olarak kapıyı kurunca hemen bitirmek zorunda değiliz değil mi? Mesela ben yarın devam edeceğim. Umarım süre kısıtlaması da gelmemiştir. Kapıyı inşa ettikten şu kadar süre içerisinde tamamlanması gerekiyor gibi yani

Buna da net cevap aldığımda kilitleyin konuyu.

10. İstersen seneye bitir kapıyı fark etmez, kapıyla alakalı büyük bir güncelleme gelmediği sürece istediğin zaman bitirebilirsin.

11. Ancasın1

Ancasın1 User

Eyvallah kardeşim

12. -İDALI-

-İDALI- User

Keşke bu fikri ortaya atmasaydın ilerki güncellemelerde gelebilir :D

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@Grandmaster. üyemizinde dediği gibi inşa ettiğiniz kapıları istediğiniz zaman tamamlayabilirsiniz. :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.