Kapılardan 10k daha fazla uri gelmesi sebebi nedir?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve isyankar0163 tarafından 23 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kapılardan 10k uri daha fazla geliyor mesela alfadan 20 yerine 30k uri geliyo, balanstan baktım 10k ayrıyeten bi ödül geliyo. önceki haftalarda böyle değildi. Daha fazla uri gelmesinin sebebi nedir. bi kampanya etkinlik varsa adı nedir söylermisiniz. Bidaha ne zaman bu etkinlik olacak. Uri fazla verdiği günlerde kapıları yapmak daha iyi olur

2. ŞahFD

ŞahFD User

Eğer yanlış bilmiyorsam her hafta özel ödül paketleri oluyor kapılarda mesela bu haftaki ödül paketinde eğer o kapıdan tasarım düşürmüşsen ve o tasarım sen de varsa 10 bin uri extradan veriyor

3. fazla verilen ödülden rahatsızmı oldun?
    bana yolla derdim ama imkansız:(
    o yüzden harca harca güle güle harca zaten en az parçayla açılan kapıyı 20k uri alacağın kapıyı 10katı fazla urıye zor açıyorsun neden rahatsız olursunuz böyle şeylerden anlamıyorum