Kapıların Zorluk Dereceleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Merhabalar,

Ben kapılar hakkında yapmış olanlardan bir kaç cümle bekliyorum. Yani nasıl zordur, nasıl yapılır, neyde zorlanılır vb. Bütün kapılar geçerli buna. Sadece sıralama bekliyorum, teşekkürler.

2. Merhaba ,

Keşke kendi gemi , ekipman v.b. bilgilerinizi yazsaydınız. Full olana her kapı kolay yada normal gelebilir fakat çeşitli güç seviylerinde olanlara göre değişir.

İyi forumlar.

3. andermo83

andermo83 User

kolaydan zora gidersek fikrimce
    1.lamba
    2.zeta
    3.alpha
    4. kappa
    5.beta
    6.epilson
    7.gama
    8.kronos
    9.delta(iğrenc Bir Kapı Diye Sona Attım Yoksa O da Kolay)
    hades yapmadım :S

4. senberk99

senberk99 User

KOLAYDAN ZORA
    1. Alpha(cok kolay acilan bi kapi)
    2.Zeta(en karli kapi)
    3.Beta
    4.Delta
    5.Lambda
    6.Epilson(LF4)
    7.Kronos
    8.Gamma(kristallonlarda ugrasmak ve kristallinler 200 k vuruyo tekte))
    9.Kappa(boss kucurbium igrenc bisey)

5. capcalm

capcalm User

Merhaba

Kolaydan zora siralama yapacagim
    1: lamda (Zarar kapisi)
    2: alpha
    3: epsilon
    4: delta
    5: beta
    6: zeta
    7: gamma
    8: kappa
    9: kronos
    10: hades
    Aralarinda en kotuͺ zor ve en az odulu olan hadestir kronos yapmak elit ziyanidir lamda tamami ile zarar ziyan kapisidir en iyi kapi aralinda kappa ve zeta onlarida acmasi zahmetli.

6. dostum hiç birinin dediğine aldanma yılların oyuncusu olarak sana sıralamayı hangi panın ne kadar kaarlı olup olmadığını sana sırasıyla kolaydan zora anlatıcam
    1.alpha(kolay kapı açılımı basit ödülleri diğer kolay açılan kapılara göre daha iyi yani başlangıç seviyesindeki bir oyuncu için kaarlı bir kapı)
    2.lambda (yukarıdaki arkadaşında dediği gibi zarar kapısı sadece kronos için yapılır genellikle)
    3.zeta (bu kapı oyun tarihinin ve oyunun en ödüllü enn kearlı kapısıdır tüm kapılar içerisindeki ödülü en çok bol olan kapıdır zorluk seviyesi ise alphadan birazcık fazladır ama birazcık ama tüm kapılar içerisindeki ödülü en çok olan kapıdır)
    4.delta (bir önemi kalmadı yapanlar artık kronos için yapıyor)
    5.beta
    6.kappa (evet dostum bu kapı kamikaze 3 ve premiumu olan birisi için gammadan ve epsilondan bile daha kolay ister inan ister inanma.Ödülleri şeref hariç hiç bir işe yaramaz yapanlar buna bende dahil lf4 ve hercul için yapar hiç bir kaarı yoktur )
    7.epsilon (bu kapı tam bir işgence...en nefret ettiğim kapı bu kapı kappadan daha zor ve işgencedir..)
    8.gamma (çok zor bir kapı)
    9.kronos (çok zor bir kapı gamma kronos epsilon bunun yanında halt etmiş insanı bezdiriyor resmen o derece zor ve uzun bir kapı ödülleri oldukca iyi ama yapanlar genellikle saturn tasarımı için yapar)
    10.hades.(ucuza açılır eğer gurupça 8 kişi ve sağlamca girersen kolay kapı ama onun dışında çok zor bir kapısı kapılar arasındaki en zoru işte oda gurup kapısı olduğu içi onun dışında kronos)

sıralama aynen bu şekilde araştırabilirsin...

herkesin dediği gibi En kaarlı kapı zetadır...verdiğin uridiumu fazlasıyla ve fazlasıyla karşılayan bir kapı

tavsiyem zeta yapman.

7. senberk99

senberk99 User

kardeşim zeta da 1500 gg ye açılıyor yaklaşık en fazla 1700

8. capcalm

capcalm User

Merhabaͺ Epsilonu tek gozum kapali yapiyorum kappadan zor demissin kappada full+full oldugum halde 45 dakika filan suruyor epsilon max 25 dakika hic epsilona girmedin galiba.

9. şuana kadar 29 tane kappa yaptım 4 tane epsilon yaptım bende full artı fullum nedense kappayı epsilona göre daha çabuk bitiriyorum bilmiyorum belki sende vip ve kamikaze yoktur epsilon çok uğraştırıyor kappa öyle değil ciddi diyorum kappayı daha çabuk bitiriyorum ben hem daha eğlenceli...

edit:eek:o boss kucirbium dediiğiniz şeyi sab ve x3 kullanrak 10 saniyede kesiyorum

10. andermo83

andermo83 User

Kappa Kadar Kolay Kapı Yok :S
    Boss Confi Değişmeden Ölüyor x4 Güve... arkadaşın dediği Gibi 10-15saniye sürmüyor :S

11. aynen neresine zor diyolar kappanın anlamadım

andermo83 bunu beğendi.
  12. andermo83

andermo83 User

boss u dönerek kesmeye calıstıkları için menzilden cıkamıyor arkadaslar o yüzden zor geliyor ama bos kucurbium un menzilden asla cıkamazsın bunu bilmiyorlar o yüzden kafa kafaya giriceksin oınun

13. capcalm

capcalm User

ben direk x4 giriyorum bol oldugu icin ve guvede tek konfi giriyorum 136 kappa yaptim bende ben epsilon daha kolay dedim gunde 2 kappa yapiyorum

3 saniyede bi cubi kesiyorum bos kucurbium ne aynen bendede 9-10 saniye suryo guve rsb + uber+ kami+ pet+ x4.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2015
  14. andermo83

andermo83 User

solo 3 saniye ? :D de bir cbi ?

15. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

kolaydan zora
    1- Alpha
    2- Zeta
    3- Lambda
    4- Kappa
    5- Beta
    6- epsilon (beta ile yer değiştirebilir hemen hemen aynı bana göre :) )
    7- Delta
    8- gamma
    9. kronos

Hadesi gireceğin üye sayısına ve güce bağlı olduğu için sıraya sokmadım :)

16. capcalm

capcalm User

aynen oyle ama normalde x2 yle kesiyorum rekor 3 saniye 2 saniyede kesen bile var

17. andermo83

andermo83 User

bana cubi hp ve kalkanı söylermisin ve bir gemi saniyede max. 300k vurdu diyelim :D 3 saniye 900k bakalım tekrarında 3. saniye olacak mı?
    aksam aksam güldürdün benji :D:D:D:D

bu arada max x4 vurucagı bir geminin yarasa ile 90k rsb ile de 140k yı görür + uber desek 45k +roketini koyalım 20k
    rsb 3 saniyede bir vuruyor!
    3 saniye lazer atısı 90*3=270k
    roket *3 =60k
    kami ekleyelim 75k
    uber 1 kere vurur yükleme süresi var 45k
    sen max cubiye 3 saniyede vuracagın dmg abartarak kafadan söylim 580-600k o da max. değerler ;)
    o Yüzden Birazcık Üslüba ve kriterlere uygun yazalım dostum :D :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  18. capcalm

capcalm User

x4le yaratiklara 119k vuruyor canimm. rsb de 173k roketler 27 k civari viplikde var ayrica pet x4 le 23k vuruyor full protokol ful lf4 gelismeli.. video atiliyormu buraya?? mobilden giriyorum bil. atiyomu

19. andermo83

andermo83 User

topla hasarlarını yinede 3saniyede 1.6m dmg vuramassın! ki+1.2m kalkan! güve ile bile dalsan bi kısın kalkan bitmesi lazım!
    o 3 saniye değil ;) 3 saniyede 1.6m vurabiliyorsan portalda dur cıkanı indir kardeş ! ne mutlu sana o halde :) iyi forumlar

20. ÇORBACI

ÇORBACI User

Adamlar neredeyse haritadaki 4 cubiyi 30 saniyede kesiyoruz diyecekler yada sallıyorlar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.