Kapımın Geri iadesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve epochdas tarafından 18 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Türkçe bilginiz okuduğunuzu anlamak için yeterli mi?

1. EVET

oy sayısı 4
    66,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 2
    33,3%
  1. epochdas

epochdas User

EBEDİ KAPI da oyun hatası nedeniyle giden hakkımın iadesini talep ediyorum.Edilmezse artık bırakıyorum. içeriği noktası virgülüne bu olan ve Nefret ve yardım çığlığı adıyla bugün açtığım başlıkta okuduğunu anlama sorunu yaşayıp yalan beyanda bulunan ve konumu kilitleyen adminden özür bekliyor ve diğer talebimi yeniliyorum.
    Anlamayan admin için daha detaylı yazma gereği duydum.
    Bugün tamamen elimle asla ve asla hiçbir hile açık kullanmadan birkaç hafta boyunca uğraşıp biriktirdiğim ebedi parçalarla açtığım ebedi eternal kapısında oyundaki lag ve sonrasında saatlerce oyuna girişte sorun yaşatan 504 bad gateway hatasının ben kapıdayken yaşanması nedeniyle daha onuncu dalgaya bile gelemeden oyun koptu ve bir saat sonra ancak girdiğimde tamir et ibaresi geldi ve tek haklı kapı yok oldu.Ben de bu sebeple giden kapı hakkımın geri iadesini talep ettim.ANCAK N/A adlı kişibaşlığımı oyun açığı cezası beni de oyun açığı kullanıp ceza alan biri olarak betimledi anlamadan en hafif tabirce saflığından. Ardından teknip ekip bakmış diyip bir ay önceki etkinlikte şeref bugu kullananlardan bahsedip beni de onlardan sanarak yalan konuşup cezayı hakederek almışsınız dedi.Halbuki ceza ban vs. bir tane bile oyundan yaptırımım yok ve olmaz da.Bu başlık altında öncelikle özür sonrasında giden kapımın telafisini tekrardan istiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Aralık 2020
  2. Bende aynı şekilde 2 defadır istemcinin donması yüzünden patlıyorum. Yapacak hiçbir şey yok malasef

3. oben

oben User

binbir zahmetle biriktirip açtığınız kapının oyun hatasından dolayı kaybedilmesi üzücü sizi iyi anlıyorum defalarca yaşadığım bir durum sanırım gün içinde talebiniz olumlu karşılık bulmamış ondan dolayı bu konuyu açmışsınız..maalesef oyunun belli başlı kalıplara oturtulup hilecilerin dürüst oyunculardan daha önde tutulması durumu söz konusu en azından bize yansıyan böyle üzücü.ama bir takım liderinin bu konuda inisiyatif alabileceğini düşünüyorum durum ortada hatalar ortada bugün yaşananlar ortada ve telafi edilmesi doğru olan olurdu.umarım mağduriyetiniz giderilir.olup bitenleri tam bir sağ duyu içerisinide takip ediyorum şuan oyun erişim açıldı ama 1 dk sonrasının garantisi yok tabiki bunlarda normal neticede bir yazılım hata olabilir ama önemli olan bu hatalardan dolayı zararların telafi edilmesi kalkıp 2 wız bir eır bir oil bilmem ne verip dalga gecer gibi davranılar asıl beni yaralayan tutumlardır yoksa hatalara amenna.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle mesajınızda sansürleme işlemi uyguladım. Sinirinizi anlıyorum ve bu konu hakkında net bilgiyi Support ekibimizin vereceğini söylemek dışında bir şey gelmiyor. İlgili mesajınızda,
    demişsiniz. Açıkçası bu sıralar birçok oyuncu ki benim klan arkadaşlarım dahi bug yaptığı halde Supportu ikna etmeye çalışıyor :D (neyse ufak bir sitem olsun bu) Bu yüzden Sevgili takım arkadaşım konuyu yanlış anlamış olabilir insanlık hali olarak düşünebilirsiniz.

Ek olarak da ilgili kapı kaybının ana sebebi bug kullanan oyuncuların kapılarının silinmesi yüzündendir. Yani Sizi bug kullanıp kapısı silinen bir oyuncu gibi düşündüğünü düşünüyorum.

Rica ediyorum konu açarken konunuzun içeriğini net bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir. Sizi Support ekibimize yönlendirmek istiyorum, Lütfen açın ve net bir şekilde konunuzu belirtin.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/support-ile-nasil-iletisime-gecerim-s-s-s.127724/

İyi Forumlar.