kapının verdiği eksik ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √αίt_ѕєєᴾᵛᴾ-ᴮᴱᴺᴵᴹᴰᴵᴿ tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir çok kez alpha beta ve gamma bitirmeme rağmen bu kapılardan çıkan ganimet anahtarları ve günlük dosyaları oyuna gelmiyor bu hatanın düzelmesini ve ödüllerimi almayı istiyorum..

2. Ödüllerin kesin olarak gelmediğini düşünüyorsan supporta yazman gerekiyor.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle alpha beta ve gama kapıları ganimet anahtarı vermemektedir. Sadece tamir kuponu ve araştırma dosyası vermektedir. Kapıları bitirdikten sonra oyunda giriş çıkış yaparsanız ödülünüzün geldiğini görebilirsiniz. Yaptığınız halde yine gözükmüyorsa lütfen supporta bildiriniz.

İyi Forumlar.

4. modum alakası yok ama kapı indrimi ne zamana kadr sürcek cm bilmiyo sorup duryom

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Cm nin bilmemesi doğal bende bilmiyorum. :) Bu indirimlerin tarihleri bize bildirilmiyor bu yüzden cevap veremiyorum. Sadece gece 1 den sonra aktif olursa bir daha ki gün sonuna kadar aktif olacak. ayrıca tahmin yapmak istiyorum gözlemlerime dayanarak. Gece 1 den sonra elit cephanelerde de indirim çıkabilir. Genellikle galaksi indirimi çıktığında bir daha ki günde devam ediyordu ve üstüne rsb ema gibi elit cephanelere de indirim geliyordu. Tabi bu tahmin kesin bir şey değil :D

İyi Forumlar.

6. modum rütbe derdine düştük savaşmayı unuttuk habire artıyo rütbeler rsb ema almayalı baya oldu cünkü önceden bayaa almıştım :D

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerekli cevaplar verildiğinden ötürü kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.