Destek Kapınızın Önüne Sokak Hayvanları için Bir Tas SU Koyalım.!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALTAY✔ tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkes imkanları dahilinde ihtiyacı olana yardım etse dünya daha güzel olabilirdi. :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. en son okulda küçük kopege yarım tost vermiştim hayvan sevgisi uzerinde 30dk sonra kızlar yanıma geldi oy ne tatı kopek fln diyolar kopekte benim ayakabımın ustune yatmış :) artık sokakta hayvan arayıpp okula getiri oldum :)

şaka bi yanada her manada hayvanlar yardım etmeye çalışırım buyuk kopeklerden kaçarım sadece :)

3. Böyle para vermeye gerek yok. Çoğu kişi yemekten kalan artıkları çöpe atıyor bunu uygun bir yere koysalar gelip yerler. Köyde olduğum için kedi gelir sürekli ama kendi eviymiş gibi çekinmeden içeri dalar yemek vermezsen çıkmıyor :D

4. Rehber

Rehber Guest

Şu soğuk günlerde de bu gariplere yardımcıı olmalıyız.
    Havanın 10 derecenin altına düşmesiyle, sokaktaki hayvanlar için yılın en zor dönemi başladı. Vücut ısılarını korumak ve yemek bulmak için her zamankinden fazla enerji harcaması gereken hayvanlar, aynı zamanda kendilerine kötü davranan insanlarla da mücadele etmek zorunda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.