kapıya girememek.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BENCH-PRESS tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Binbir güçlükle kapıya girmeye uğraşıyoruz.en az 30 kere ambardan kapıya uçuyoruz.SAATLERCE KAPIYA GİRMEK İÇİN ÇIRPINIYORUZ..Zar zorda olsa kapıya giriyoruz.ama kardeşim kapının içinde x1 e geri göndermekte ne demek??böyle bir şey var mı arkadaşlar..böyle güzel bir oyunu bu şekile laglara sınırlamalara maruz bıraktığınız için hiç mi utanmıyorsunuz sayın darkorbit yazılımcıları??..
    Sözüm sadece oyun programcı ve yazılımcılarına.lütfen başka kimse üstüne alınmasın..

mirza011tuncay ve reinhard_70 bunu beğendi.
  2. emperyan

emperyan User

Evet onu bende yaşadım zeta nın ortasında diğer dalgaya geçerken x-1 e attı akşama kadar giremedim yarım kaldı öyle bir dahaki x2 yi bekledim :D

goliat0, mirza011tuncay ve reinhard_70 bunu beğendi.
  3. evet bır sonrakı bölume gecmek ıstıyorum benı x-1 e atıyo,lütfen oyunu duzeltın bu sekılde oynanmamakla bırlıkte oyuncu memnunıyetı de gıt gıde azalmaktadır,düzelsın su oyun artık gına geldı

mirza011tuncay bunu beğendi.
  4. HAZELNUT

HAZELNUT User

Oyun beni paramla rezil etti kahrolsun 3 saattir kapıya giremedim. Beceriksizler...

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Şuanda sunucularda toplu bir şekilde sorun bulunmamaktadır. Çoğu kişi oyuna girmeyi bırakın oyuna bağlanamıyor. Gerekli raporlamalar yapıldı şuanda bizde beklemedeyiz.

Tekrar tekrar size uyarmayacağım lütfen üslubunuza dikkat ediniz aksi taktirde ceza alacaksınız.

İyi forumlar.

6. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

nasiıl sorun yok ya sakamı bu 8 saattir oyuna giremiyoruz lagdan oyun oynayamıyoruz bunlar sorun degilmi

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İşte bizlerde insan olduğumuz gibi yanlış yazabiliyoruz lütfen sizlerde bizi anlayışla karşılayınız. Yazım yanlışımı düzelttim.

İyi forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

kardesim 8 saattir sandalyeden kalkmıyorum oruclu oruclu cıldırıyorum oyuna giremıyorum lag desen o bicim suporta yazdik 2 is günü icinde cevap gelir diyor gemi takıldı kaldi hangar degismiyor daha nediyim kendimi yakacam benzin döküp ya

9. "bizler de" olacaktı o modum.

Krios ve emperyan bunu beğendi.
  10. emperyan

emperyan User

Reis memlekette oyun mu kalmadı :D

:D:D:D:D:D adsafdfgfhg

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  11. lag bittimi

12. lag bitmedi biz gag gag lıyoz :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  13. moderatörler olarak azıcık dürüst davranın oyunun yapımcılarının oyun gram umurlarında değil ve oyunu bıraktıkları yere kadar paralarını emelim kafaları var.Siz de bizim şikayetlerimizi bosuna raporlamayın bence değişen bi şey olsaydı coktan olurdu.Tamamen *** bu yapımcıların yaptığı.Ayrıca her crashte yüzde 400 blitz vermekle veya ucuz kodla kurtulamıyolar onu da söylerseniz sevinirim

14. lag bitmedi oyun bitti arada bir laga girmeyi deniyorum da bağlanılamıyor maalesef.lag içinde arada bir oyun denk geliyor sonra laga devam.bize artık oyunun ruhuna bir fatiha okumak düşer.

15. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum içerisinde uslubunuza dikkat ediniz. Mesajınızdaki ilgili yeri sansürledim lütfen tekrarlamayınız.

Teknik Ekip sorun üzerinde çalışmalarına devam etmektedir. Bir bilgi geldiği taktirde sizlerle forum üzerinden paylaşacağız.

İyi forumlar.

16. sayın medatorum kayıplarımız telafı edılecekmı? destekler ındırımler katlayıcılar oyun oynayamasakda suresı devam edıyor ve dun geceden beri oyuna gıremıyoruz

IIMuncuRII bunu beğendi.
  17. sayın moderatrörüm yazdığım metindeki kelimelerime özellikle dikkat etmeye çalıştım ki okuduğunuz üzere hakaret içerikli bir kelime yok.O kelime için de beni ve benim gibileri anlamanızı beklerim çünkü bu lag ve benzeri genel sorunlar ilk defa bugün çıkmış bir şey değil.Buna istinaden artık sabrımızı zorlamaya ve oyunu bırakma düşüncesine kadar itmiştir bizi.Özet olarak emin olunki oyun yapımcılarına bu söylenenlerin kat be katını içimizde tutuyoruz.

18. Öncelikle herkeze iyi akşamlar. Burada ki çoğu oyuncu gibi bende teknik ekibin bu sorunla uğraştığına zerre kadar inanmıyorum. Server ların değişmesi gerek ve buda para demek. Programcılar ise tahminen evinden Utility oyun motoruna geçiş için uğraşıyor ve yazılımı düzenliyor. Geçiş olacağı içinde kimse yeni server la falan uğraşmaz ve para harcamaz. Kaldı ki sizin Türkiye yöneticilerine ise güvenimiz yerlerde. Hatta Raporların çoğunu gönderdiğinizi bile düşünmüyoruz. Buradaki tek etken sadece bunca zamandır harcanan emek ve para. Yoksa alıp böyle bir oyunu başınıza çalın. Parayıda geçtik, bunca emek olmasa böylesine rezil kepaze bir oyunu kim çeker. Ümit ediyoruz ki ***

CORLEONE... bunu beğendi.
  19. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Mesajımdada dediğim gibi bir telafi gelecek olursa forum üzerinden duyurusunu yapacağız. Lakin ilk önce güncel sorunların çözülmesi lazım sorunlar çözülmeden gelecek olan hiç bir telafinin bir etki edeceğini düşünmüyorum.
    Uslup Bozukluğu sadece hakaret anlamına gelmemektedir. Oyuna çok vakit harcayan bir oyuncu olarak yaşanan durumların ve ne hissetiğinizin farkındayımi fakat bildiğiniz üzere bizim görevimiz burada düzeni sağlamak ve raporlamalar gerçekleştirmektir. Sizler fikirlerinizi usluba uygun ve seviyeli bir şekilde belirtirseniz bizlerde seve seve fikirlerinizi üstlerimize iletiriz. Bu işler bu şekilde işlemektedir.
    Sorun genel bir sorun sadece biz değil bir çok ülke takımı aynı sorunları yaşamaktadır. Ve yaşanan sorunlar yaşandığı andan itibaren raporlarımızda yerlerini almaktadır. Şuan için sorunun çözülmemiş olması bu sorun hakkında çalışılmadığı yada sorunun raporlanmadığı anlamına gelmemektedir. Yaşanan sorun Takım Lideriminde dediği gibi "Yazılımcıların Ayıbıdır" ve mutlaka bir şekilde düzelecektir.

İyi forumlar.

20. burdakı yetkılılere dıyecek bısey yok zaten,ellerınden gelenı yabıyolar ama düzelsın lutfen su oyun artık bızım ısyanımız oyundakı sorunlara