kapıya girememek.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BENCH-PRESS tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IDR0

IDR0 User

Merhaba Hocam,
    Fransa serverinde oynuyorum ve şuan burada ne yaşanıyorsa aynısı Fransa serverinda da yaşanıyor. Genel bir sorun olduğu ortada. Bunu şu yüzden söylüyorum : " Suçlu "Türk ekibidir..Onlar ilgilenmiyolar..." felan gibi meseleler değil; doğrudan yazılımsal kaynaklı bir sorun olduğu acık hatta biraz bu işlerden anlıyorsam(Yazılımcıyım diyelim) bunun sunucu kapasite problemi olduğunu tahmin etmek güç değil(1 Haritaya(Kapılardan bahsediyorum) 1 günde binlerce oyuncu aynı anda ya da ardışık olarak girdiği için; giren kullanıcı sayısını sınırlandırdılar, kapıları hafta içine uzattılar ve bu da yetmedi haritada ki npc sayısını azalttılar, en son söylentilere göre de kapılar içi yama hazırlığındalar(!))". Herşeye kabul sonucta sunucu kaynaklı bir sorun elden bişey gelmez. El mecbur bekliycez.

Benim takıldığım nokta yapılan etkinlikler süreli ve bu etkinlikler kulanıcıları geliştirmek/ilerletmek için felan var. Yani mantıken yapılış amacı belli ama sebebi ne olursa olsun şuan oyuna giremiyoruz ve bu etkinlik öylece gelip gidecek. Şimdi bu etkinlik ödüllerini almak için illa dükkanda sattığınız paketimi almalıyız :D Sürekli çıkan Helix 400x felan onları zaten saymıyorum.. Ha bide telafi adı altında yapılan espirilerinizin bir kopyasınıda birkac gün sonra tekrar göreceğimize eminim. Birde 23 Nisan etkinliği gelecek felan dendi ve bununla ilgili hiçbir duyuruda görmedim. O da sanırım böyle aradan uzaklaşıp gitti..
    Neyse bu konuda söylenicek o kadar çok şey var ki bunlardan sayfalarca yazabilirim o yüzden herkesin aklına gelen şeyleri tekrar etmemek istiyorum.

Bu problemlere ilk defa cevap vermiyorsunuz ve verdiğiniz cevaplardan bizler gibi olan çaresizliğinizi zaten görüyoruz hatta çalıştığınız firma hakkında " ...Takım Lideriminde dediği gibi "Yazılımcıların Ayıbıdır" " ' diyerek eleştirdiniz. Bunlar çok güzel ve bizimle ortak düşünceleri paylaşıyorsunuz. Kacırdığınız nokta bizlerin duymak istediği ve açılan onlarca konu(Bu konuların bir yerden sonra sizler tarafından .." Konunun kapatılmasını talep edin" diyerek kapılması ve bir nevi kullanıcıların susturulmaya çalışılması yüzünden aynı konudan onlarca görebiliyoruz)ya vermiş olduğunuz "Klasik(Kopyala+Yapıştır) Cevaplar" değildir. Forumun amacı oyuncuları yönlendirmek ve bilgilendirmektir. Sizler "Yöneldirme" kısmını inanılmaz bir şekilde kacırıyorsunuz. Darkorbit ekibinin "Yeterki çark dönsün, sonucları olsa bile" anlayışından şiddetle vazgecmesi gerekiyor. Çünkü biz kullanıcılar bu günleri unutmayacağız. Şuan oynamaya devam ediyorsak verdiğimiz paraların boşa gitmesini istediğimiz içindir yoksa bizim tarafımızdan bu kadar sabrın başka bir acıklaması yok( "Mazoşist" insanlar hariç)

Durmus

Son düzenlenen: 3 May 2020
    ADANALIM41 ve ateistkeci bunu beğendi.
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum amacı dediğiniz gibi oyuncuları yönlendirmek ve yardım etmektir. Lakin yaşanan problem bizim neznimizde olmadığından elimizden HAR kaydı istemekten başka bir çare gelmemekte, Lag sorunu o kadar çok okadar farklı şekillerde raporlandı ki inanın bizlerde artık bu durumdan fazlasıyla sıkılmış durumdayız. Fakat konu kilitleme vb. durumlarda sizlere pek katılmıyorum. Neticede ne kadar sorun olursa olsun bizler burada buranın düzeninden sorumluyuz ve bazı konular gerçekten çok yanlış yerlere doğru gidebiliyor. Bizim buradaki konuları kilitleme amacımız aslında sizleri olası bir cezadan korumaktır. Geçmiş konulardada görebileceğiniz üzere bir çok oyuncu bir anlık sinir ile ceza almış durumda biz bunları istemiyoruz, fakat her ne kadar bir anlık sinir bile olmuş olsa kurallar açık ve herkes için eşittir.

Fakat yinede Güzel eleştiriniz ve öneriniz için teşekkür ederim. Konuyu takım arkadaşlarım ile konuşacağımdan hiç şüpheniz olmasın :)

İyi forumlar.

IDR0 bunu beğendi.