Kapıya giremiyorum ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^MEKANSIZ^^ tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zetaya girmek için kapıya tıklıyorum 3-1 e geri atıyor beni bu nasıl düzelir ne zaman düzelir

2. crazytr123

crazytr123 User

O hata değil kardeşim kapıya sınır getirildi. En fazla 200 kişi girebiliyor galiba. Sürekli denemeye devam et bize de oluyor aynısı. 3, 5 kere dene girersin..

3. hayatsız gibi bir kapı için kovalamaca oynamamız gerekiyor yani anladım teşekkürler

4. ya abi kapı actık kapıya giremiyoruz gece lag sabah kapıya girmiyo ne bu ya bıktık yeter ya

^^MEKANSIZ^^ bunu beğendi.
  5. karakule26

karakule26 User

aynen öyle adminler duymuyor sanırım işinizi gücünüzü yapmıyorlar sadece bahane buluyor o kadar

^^MEKANSIZ^^ bunu beğendi.
  6. karakule26

karakule26 User

Alooo ADminim kapıda kaldım kapıda ne olacak bu iş

7. bizde dışarıda kaldık xd

8. yok girilmiyor kanser olmaya devamke

9. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

iyi ki tr serverında değilim,üzülüyorum sizlere

10. karakule26

karakule26 User

vallah başka serverde çok sıkıcı gelir bize tr serverde 10 numara heyecan

11. ya konuyla alakası yok ama forumda yeniyim yeni bi konu yeni bi mesaj nasıl yazabilirim foruma

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Kapılara yeni gelen güncelleme ile birlikte belirli bir giriş sınırı getirilmiştir. Bu sınır dolduktan sonra oyuncuyu merkez haritasına ışınlamaktadır, ilgili konuya buradan gidebilirsiniz.

İyi Forumlar.

13. tabii sende ne lag ne kasma ohh kebap :)
    global avrupa

_Zeronix_ bunu beğendi.