kapıyla ilgili...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❌⭐CRΛZY⭐ΣΛGLΣ⭐❌ tarafından 6 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba. kronosu tamamlamama 1 epsilon 1 beta 2 lambda 1 gamma kaldı. gemide bütün herşey var apis zeusdan yeni lf4üne kadar. fakat gemide 22 arge var. argeye pek yoğunlaşamadım. şimdi gemide havoc full ama ben zetayamı basim 100 dosya 50 anahtar fln veriyoryaarge için yoksa kronosmu yapaim

2. Merhaba,

Geminizdeki diğer tüm özellikleri yeterli seviyeye getirmişsiniz, arge için zetaya yönelmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar..

3. peki zeta için ayırdığım 145k uri var bn zetayı dosya için yapıyorum 100 dosya vercek zeta. onun yerine 145k uriyle dosya satın alim 500 dosya eder daha mantıklı olur değilmi kapıdan gelecek şeref tp x4 ve anahtarlar yerine 500 dosya

4. Eğer geminde havoc full ise sadece arge eksik ise dosyaları uri vererek almalısın.

5. tamamdır teşekkürler ben crazy eagle yan çar bu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.