Kappa hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben dün gece 1 tane daha kappa yaptım gene güçlendirici çıktı. Hercules çıkarmanın taktiği yok mu arkadaşlar öyle söylüyo ama vermiyorlar taktiği. 26 kappadan 5 hercüles buldum. 273 bin uri + vip var. Spectrum diminisher venom tasarımları var. Taktiği olan söyleyebilirmi?

2. bende aynı sorundan muzdaribim söylenene göre resetten hemen sonra yapınca veriyormuş ama bende yaramadı belki sende işe yarar

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

GG Kapılarından Havoc,Hercules,LF4 vs almak tamamen şans işidir,belli bir taktiği olduğunu sanmıyorum,size iyi şanslar dilerim.

İyi Forumlar.

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende havoc çıkaramıyorum son 7 zettada havoc çıkmadı

5. Arkadasim kappanin bugu tamamen kaldirildi artik tamamen sansa veriyor ama zeta oyle degil onun bi bugu hala var biliyorum ama burada veremem k.b. burada aciklarsam hemen fixlenir epsilon lf4 buguda var malesef onuda aciklayamam. saglam klanlarla birlikte olunuz genelde ts ve raid kullanilan yer seciniz oralarda arkadaslik daha iyi oluyor ve onlardan biride mutlaka biliyordur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.