KAPPA Kapısı bugcular yüzünden hercul vermiyor!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmet_atayar tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminlerim yeter artık 18 kappa 1 hercul bu nedir ya yeter bu ne ya. Adamlar durmadan açık bulup her kappada lf4 ve hercul çıkarıorlar şahit oldum ben ama biz hakkımızla yapıoruz bişey çıkmıor artık yeter bi el atın düzeltin bu sorunu!!!

2. ben bugün girdim normal bir şekilde yaptım lf4 u aldım 19 kappa 6 herkul 5 lf4 3 destek cikti

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu konuda yapılacak bir şey yok, Şans unsuru işliyor. Arkadaşımızda kappa da kazandıklarını yazmış. Buda buna kanıttır.

İyi Forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  4. kappa işi zor iş arkadaş, çoğu şeyi fulledikten sonra yapılması gereken kapı bence, havocu fullücen lf4 ler 25 i falan bulcak, geliştirmeleri tamamlıcan sonra herküle başlarsın hem x4 için hem herkül için hem de lf4 leri tamamlamış olursun o sürede.

adminin de dediği gibi şans işi, tr6 daki hesabımda 32 zetada 8 havoc aldım, tr5 teki hesapta 7 zeta 4 havoc, allahın işi işte

5. تأثير

تأثير User

Kappa kapısının herkül verme şansı havoca göre daha zor. Zaten ortalama hesabına vuracak olursanız en az 40 kapı yapılması gerekiliyor. Bunun için ben herkül işinin geliştirmelerden de sonra yapılması taraftarıyım.

6. Merhaba ,

Kappa kapısında 3 ödül ve 1 tane boş çıkma olasılığı var. Zeta kapısında ya Havoc çıkar yada çıkmaz. Yani oranlar değişik ve çok değişik sayılarda kapı yapmak gerekebiliyor. Çünkü standart olarak 20 kapı yada 30 kapı yapınca tamamlanız gibi bir durum yok.

15 kapıda tamamlayan da olabilir , 20 , 25 , 40 v.b. sayılarda yapıp tamamlayan da olabilir.

İyi forumlar.

7. alın size taktik gençler kappayı full yarasada sol üstte yapın x 3 le ve son falconu da sol üste yollayın ama onu x1 le kesin biraz ugraşırsınız ama bakın sonucuna yarasayla yapın kapıyı ya herkül yada lf4 veriyor ben 7 kapıda 4 herkül çıkardım 1 lf4 :)

8. 51 kapı 5 herkül böylece tamamlamış oldum artık kappayla işim olmaz :D

9. Merhaba ,

Arkadaşlar şu anda kapı taktiği olduğunu sanmıyorum yani o taktikler bende mi işe yaramıyor orasını bilemiyorum fakat nedense ben denediğimde olmuyor. :)

Yani bazı şeylerin yapılması ile ödüllerin denk gelmesi illa taktik olduğu anlamına gelmez.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.