Kappa Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Kappa kapısı Hakkında birkaç sorum olacak;
    1-Kapıyı ilk yapışta hercules %100 verir mi,daha sonraki yapışta ihtimal zetadaki gibi %33 mü?
    2-İlk yapışta lf4 verir mi,daha sonraları ihtimal kaç olur?
    3-Kapı ortalama olarak 2000gg civarı açılır mı?
    4-Ben geçenlerde zeta yaptım zorlanmadan geçtim sadece son dalgalarda x2 kullandım gerisi hep x1.Sizce kappa seradan zor mudur,ben zorlanırmıyım?
    Ekipmanlarım ise;
    Goliath Sentinel
    2lf4
    30lf3
    20b02
    15sg3n
    8 iris
    12 arge
    Kalp ve burgu düzenleri var .(etkinlikte yarasa da alacağım)
    5-Kapının 3 tane özel ödülü var bildiğiniz gibi bu ödüllerden birden fazla alma şansı var mı mesela 2 tanesini veya hepsini,çünkü biliyorsunuz hiç bir şey almadan geçme şansı da var.

2. aries123

aries123 User

İlk yapısta herhangi bir itemi %100 verme ihtimali yoktur 3 item var bu kapıda lf4 hercules guclendirici ve bos bunların cıkma ihtimali her item icin %25 dir
    Ve kapıyı zorlanmadan yapabilirsiniz.

Son düzenlenen: 12 Ekim 2015
  3. darko_pro1

darko_pro1 User

1-2)
    3) 2.000 ggye açılabilir.
    4) Sonlara doğru x3 ve sab olursa yaparsın birde aegis varsa keyif :D
    5) Sadece 1 tane ödül alabilir veya boş geçebilirsiniz.

4. 1-İlk kapıda kesin birşey vermez şanstır yani.Ayrıca ödül şansları %25 lf4, %25 hercules, %25 güçlendirici ve %25 boş çıkma ihtimali vardır.
    2- Kesin hiç bir şey vermez. ve çıkma ihtimalleri yukarıda yazdım.
    3- Eğer uridium ile basarsanız 2000 civarı açılır ama eğer gg ile basacaksan 2300 civarı açılır. Şanstır tabii ne olacağını bilemem benim ki sadece tahmin.
    4- Yaptığın zetadan 5-10 dk uzun sürer ama zorlanmazsın. Küçük kucurbium bölümü biraz muamma tabi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.