Kappa Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 15 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu kappa kapısından çektiğimiz ne bizim ? 17 Kappa Kapısı yapıp sadece 8 hercules alabilmem normal mi ? Millet yaptığı her kapıda hercules alıyor biz 17 kapıda fulleyemedik bile , yazık yani emeğe yazık başka bir şey demiyorum.

2. 13 kapıda havocları bitirdim yine aynı şekilde 13 kapıda herculeslerimde bitti. Biraz şansız olabilirsin özellikle pazar günler 2 adet birden alınabldiğinden rahatlıkla bitirilebiliyor

3. Pazar günü yaptım zaten kapıları ama sadece 4 kapıda ödül alabildim. Benim alamama değil ama başkalarının her kapıda ödül almasına kızıyorum ben. Şansla alakası yok bunun, millet her kapıda hercules alacak kadar şanslı olamaz değil mi ? Sözde güncelleme ile ödüllerin şansı attırılmıştı ama bunu hiç göremedik desem yeridir.

4. Kapılarda taktik durumu söz konusu öyleki bazı oyuncuları yaptıkları her kuıper kapısında 225 bin uridium alarak milyonlarca uridium kasabiliyor. Bu kappada hercules, zetada havoc içinde geçerli.

Gelipte burda taktik yok şans ile çıktığında kimse söylemesin. Kuiper konusunda kesinlikle isterseniz her hafta kullanıcılarda en çok kasan oyuncuları incelemeye alsınlar kendileride görecektir.

5. 7 zetada havoc. 13 kapıdada kappa bitti benimde.

6. Spartan için uğraştığımda ben de 10-12 kappa da 8 tane almıştım. Her kapıda nasıl alıyorlar ben de anlamadım.

7. Alacakaranlık tr4 temisin?

8. Hayır TR2 de oynuyorum.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba , iyi oyunlar

Öncelikle kappa nın %100 verme oranı olmadığını biliyorsunuzdur ve şans işi belki inanmassınız ama bundan 2 sene önce 47 kapıya fullemiştim yani demem o ki şans :) şimdi dersseniz ki taktik var alıyolar bence marifet taktikte değil şansda :)

İyi forumlar.

10. Modum gerçekten gerçekten dediğinize kendiniz inanıyorsanız lafım yok ama siz o 47 kapıyı yapıp fullerken, diğer adamlar firesiz 5 kapıda fulluyor ve ''gerçekten ben çok şanssızım, onlar çok şanslı mı'' diyorsunuz :D FuRKaNSVaTtr ın da dediği gibi kuiper,kappa ve hades sözüm ona taktikçilere çalışıyor sadece :) olan size bize garibanlara oluyor , her pazar günaha giriyoruz :D

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

<=< BossKucurbium >=>128486144

Bu görmüş olduğun kaç kere kappa yaptığımın kanıtıdır heralde :D ondan sonra sadece 1kere yaptım okadar.
    Belki bu inandırıcı olmuştur. o_O

İyi Forumlar.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  12. Modum yanlış anlamayın sizin 48 kapı yapıp yapmamanıza değil, taktik olmadığına olan inancınız için demiştim ben o sözü :D

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Vallahi orası size kalmış ^^ şans mı taktikmi

İyi oyunlar.

14. Peki madem :D İyi oyunlar , İyi Forumlar ...

HASAFET. bunu beğendi.
  15. valla dediğin gibi çıkma olasılığı arttırıldı ama sanki tam tersi olmuş :)

16. seninki yine iyi kardeş ben 7 zetada 1 tane çıkardım ilki hariç böyle giderse 28 zeta daha yapmam gerek :)

17. Ben de alamadım yine iyiymiş bence şansın pazarları yapıyorum 40 kapı falan oldu 6 herkül hala

18. havocu 9 kapıdan,herculesi tam tamına 55 kapıdan tamamlamıstım ne günlerdi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.