Kappa kapısı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve militaryship-3 tarafından 10 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar , ben havoc'larımı fulledim ancak kappa kapısını daha önce yapmadım ve en sonda çıkan century falcon yüzünden gözüm çok korkuyor , elit mermi kullanmak istemiyorum , x2 lazer ve sab -50 ile yapabilir miyim emin değilim .

Gemi bilgilerim şunlar :

Tüm goliath tasarımları , cerrah ve hammerclaw var , cyborg'a sahip değilim .
    Apis ve zeus mevcut
    5 pro lazer , 8 hiperplazmoid lf-4 , 7 magma sondası lf-4 , 6 yansıma sondası lf-4 , gerisi normal lf-4 .
    İrislerimin 5 tanesi 16.seviye .
    24 argeyim , savunma argelerine öncelik vererek ilerledim .

Bu halde mcb-25 ve sab-50 kullanarak kappa'yı bitirebilir miyim ? Çok zorlanır mıyım ? Deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim .

.SAvaşgemisi. bunu beğendi.
  2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Geminiz full lf-4. Bu bile kapıyı çok rahat yapmanız için yeterli bir sebep. Elit atmanız sadece daha kısa sürede kapıyı bitirmenizi sağlar. Bu ekipmanlarla Kappa yapmaya çekinmenize hiç gerek yok. :)

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. BSYO

BSYO User

dostum hercules için yapacaksan şansından benimki gibi olursa sana sabır diliyorum 40 kappada 2 hercules çıktı

4. Arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten ama en önemlisi pazar günü ödüllerini alırsın yada yaparsın.

Pazar günü hercules gelirse şansına 2 tane veriyor :)

5. Gözümde fazla büyütmüşüm sanırım . Deneyeceğim o halde teşekkürler

Evet her kapıyı pazar günü bitiriyorum zaten

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

7. Tamamdır kilitleyebilirsiniz

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.