Kappa Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 4 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 10 saatte sepromlu ful elit gemi ile kaç kappa dönebilirim sizce bi fikri olan yazabilirmi

2. Her kapı için 20 dk desek. 10x60/20 = 30 kapı.

Ekleme: 12 dk'da bitiren varmış bu durumda. 10x60/12 = 50 kapı.

3. bu bana nekadar uriye yada ggye mal olur ortalama peki 30 kapı zarar ne kadar olur

4. Cleaner.

Cleaner. User

Kappa kadar zarar bir kapı yok. 25 tane yaptım neredeyse sadece 4 tanesinde hercules çıktı. Verdiği Uri x4 vs zaten vasat. Hercules harici yapılacak kapı değil.

5. Her kapı ortalama 1500-2300 GG arası açılır. Uridiumla indirimsiz 200k'dan aşağı açılacağını pek sanmıyorum. Oyuncudan oyuncuya değişkenlik gösterebiliyor..

Full Elit gemiyle neden kappa yapmak istersin ki ? LF4 veya Herculese ihtiyacı olmaz Full bir geminin.. NE buldun bize de söyle :D

6. xeccex

xeccex User

bu bağlamda sizce en karlı kapı hangisi full geminin ?

7. Abg kapısıdır bolca x4 tp şeref ve haftasonu indirim vip ile beraber kapıyı açtıkca uridium bile kazanabiliyorsun.

Luminous ve xeccex bunu beğendi.
  8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Açıkçası ortalama 40 ila 50 kapı arasında yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca Kappa kapısının ortalama kaç uridium veya enerjiye mal olduğunu Hangi Kapıyı Kaç Ekstra Enerjiyle Açtınız? konusundan inceleyip bir fikir edinebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.