Kappa Kapısı (Hercül çıkmıyor!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 25 tane Kappa kapısı yaptım 4 Hercül çıktı.Hep güçlendirici ya da boş çıkıyor.Oyundamı sıkıntı anlayamadım çok zor çıkıyor.O kadar uğraşıp açıyoruz yapıyoruz sonuş hüsran yaw.Adamlar 15 kapı yapmadan fullüyo bence şansla alakası yok bişi var bu işte akşammı yapalım kapıları gecemi sabahmı öğlenmi anlamadım gitti yaw.

2. Merhaba ,

Zeta 'dan Havoc yada Kappa'dan Hercules çıkarmak şans yani çok değişik sayıda kapı yaparak tamamlanıyor. Bazıları 15-20 kapıda bazıları 30-40 kapıda tamamlayabiliyor. Bazen 2-3 kapı peş peşe verebiliyor bazen de 3-4 kapı boş geçebiliyor.

İyi forumlar.

3. tamamen şans çıkana kadar yapacan..

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

ben aldığım 2 havoctada VIP vardı,sonraki 7 kapı boş çıktı.4 kappa yı zaten hiç söylemeyeyim.

5. geçen gün 5 tane yaptım 1 günde 1 herkül cıktı isyanlardayım...:mad:

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Adminimiz gereken cevabı vermiştir. Dahilinde sizlerden gelen şikayetlere göre şans oranının artmasını da istedik. Yaparlar mı yapmazlar mı bilemeyiz. Lütfen denemeye devam ediniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.