Kappa Kapısı Hercules Çıkarma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALONE_WOLF_☾☆ tarafından 22 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    İnternette bulunan bug/hile başlığı altında sunulan taktiklerin doğruluğu nedir?
    Teşekkürler.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bug yada hile kullanmanın cezası vardır. Bu tür eylemlerden kaçınmakta fayda var.

Ama zannedersem siz işte ödül alırken kordinat a uçmak ema atmak gibi şeylerden bahsediyorsanız o ayrı.

Benim fikrimce Kapı ne kadar çok yaparsanız geminiz daha çok gelişir ve dediğiniz gibi olduğunu zannetmem.

iyi forumlar.

3. Teşekkürler modum. Deneyimli oyuncuların yorumları için konu açık kalsın.
    Saygılarımla.

4. Dostum ben bu oyunu 7-8 Yıldır oynuyorum ful olan hesabımda 44 zeta yaparak 10 havoc yapmıştım sonralarda bi hesap daha açıp onda zeta yaptım ve 17 kapıda 10 havoc oldu benden sana tek tavsiye gemin orta düzey güçteyken zeta kappa yap başka taktik hile bug yok :)

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  5. Teşekkürler

6. Modum kilitleyebilirsiniz

7. intenette bulunan bug ve hilelerin yüzde 90 ı senin hesap şifreni çalmak için yapılmış sahte programlardır..benden sana tavsiye hiç bulaşma.elindeki gemiden de olursun.

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.