Kappa kapısı herkül vermiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CmR]TEK_YOL_DEVRİM tarafından 21 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi forumlar. Kappa kapısı yukaridada belirttiğim üzere Herkül vermiyor. 27 Kappa yaptim sadece bir kapıda verdi. X2 günlerde yapıyorum hep. %37 şans faktörü herhalde bana %0.37 başka bir açıklamasi olamaz. Şans faktörünün etkili olduğunu artık düşünmüyorum. Emeğimin karşılığı bu olmamalı konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla..

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Malesef :( tamamen şans olarak tasarlandı bu kapı şanslı gününüzde olmanız gerekmektedir.

İyi forumlar

3. yusufooo1

yusufooo1 User

yanliş saymadiysam 8 kapıda fulledim.

4. Sayın modum 27 kappanin sadece 1 tanesinde vermesi sizcede sanşla alakalı bir şey mi?

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Evet malesef şans ile alakalı ben de 14 kapı ile tamamlamıştım ilk başlarda çıkmıyordu sürekli :(

İyi forumlar

6. Biraz ara verip bir hafta sonu pazar günü şansını tekrar dene çünkü bu sefer peş peşe alacaksın bana da aynısı olmuştu :)

Labirent bunu beğendi.
  7. Dostum şansta olabilir olmayadabilir bu değişik bir durum hesabın bugtada kalmış olabilir. En iyisi supporta yaz ve gemine reset tarzı birşey yapsınlar.Bir ihtimalde olsa şans oranını arttırlar

8. kerimerim

kerimerim User

Benim de zetayla aynı derdim var. 9 zeta yaptım ilkinde zaten veriyor bide 2. de verdi ondan sonra amel defterim kapandı çıkmıyor artık ben de bıraktım 9. kapıdan sonra yapmıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.