Kappa Kapısı İnadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 9 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kappa kapısı oyunu bırakmamda en az Moderatörler kadar yardım ediyor saolsun. 3 Hercules lazım ama son 5 kapı toplamda 1.5 milyon uridiuma mal oldu ve hiçbirşey vermedi. 1.5m uri dile kolay hem de indirimli (85) basmama rağmen .

Hesabıma her ne ayar çektiyseniz sorunsuz çalışıyor. Size para mara yok!!

2. Cleaner.

Cleaner. User

Neredeyse 25 kapı yaptım toplamda. Sadece 4 ü verdi. Anlamıyorum ki bazı gemilere bakıyorum 8 iris full hercules. Taktiksiz imkansız böyle yapılması kimse şans mans demesin bana. Bari taktiği hayrına bize de söyleyin zamanımız boşa gitmesin

3. kaos*06

kaos*06 User

taktik her hesapta ayrı tutmaya bilir.

4. Merhaba,

Darkorbit ekibinin sizin kişisel hesabınızla bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Kapıya her girdiğinizde şansınız sabit: %37.5 Hercules Diroit Tasarımı olarak belirlenmiştir. Ben sizden daha fazla yaptığım halde daha az almıştım, bazı arkadaşlar çok şanslı oluyor ve daha çabuk tasarım elde edebiliyorlar :)

İyi Forumlar.

5. Ben o şansı (algoritmayı) şu şekilde düşünüyorum örneğin sizin hesabınız için önceden belirlenmiş algoritmada geminiz 25-30kappa yaptığında full oluyor. Başka birisi için bu sayı 20 olarak ''önceden'' belirleniyor. Para verenler için bu sayı 10-15lere indiriliyor. Ben 25 tane kappa yaptığımı tahmin ediyorum, son 5 kappa boş çıkınca artık gına geldi ve oyunu bırakmaya karar verdim , lazer beslemek ve arkadaşlarla sohbet için giriyorum artık. Konu kilitlenebilir.

6. o zaman çok fazla para yatırırsan her girdiğinden hercules alıyorsun :)

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Düşündüğünüz algoritmanın yanlış olduğuna kanıt olarak kendimi sunabilirim :D 44 kappa kapısının sonunda herculeslerimi tamamlamıştım Bu nedenle yılmadan denemelere devam etmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

8. kardeşim o sizin şanssızlığınız usanmadan bıkmadan pala toplayarak 12k gg biriktirdim x2 gününde 7 kappada 10 herkül çıkardım :D