Kappa Kapısı Oran

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 13 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aria

Aria User

Merhabalar, bu kappa kapısı aşırı derece de dengesiz.

lf4 serisi yaptım. 5/5 lf4 gidiyor.

Bari hercules oranını artırın veya lf4 çıkarın. Zaten epsilon kapısı var. lf4 isteyen onu yapsın. Bu ne böyle ya, her kapıda lf4 kazandınız.

Oranlarını %45 çekin hercules
    lf4 kaldırın, epsilon yapılmıyor onun yüzünden.
    kappa booster %20 çekin...

Umarım rapor edilir. Gına geldi, sabah palla, aksam palla, hafta sonu 4 kapı yapıyoz 8 lf4 alıp çıkıyoz ne bileyim. :/ İnsanı gına getirtti.

2. Merhaba,

Bu konuyu raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar dilerim..

3. Mcqeen

Mcqeen User

2 kappa yaptım. Bir güçlendiri 1 LF4 çıktı 3 kappaya girdim bakalım hercüles verecek mi. :D Şuana kadar 6 kappa yaptım hercüles vermedi hiç.

4. Aria

Aria User

Umarım çözüm çabuk gelir. Hangar'da lf4 dolmaya başladı, doldukça satılmıyor, satılmadıkça kasıyor oyun :)

Ayrıca hercules çıkmıyor %25 şans lf4 sanki %80 gibi her kapıda... veriyor...

İletsinler, bakalım, basit bir şey. lf4 çıkmayı silecekler. Hercules %45'e çekecekler. Kappabooster'i %20'ye...

Hiç yoktan ya hercules verir, ya da booster, ya da hiç...

5. Mcqeen

Mcqeen User

Yok be hiç bir şey değişmez. 2006 beri seprom ambarı gelişmedi yıl oldu 2018 :D

Bugün 3 kappayıda bitirdim hiç bir şey vermedi. :D

Son düzenlenen: 13 May 2018
    Aria bunu beğendi.
  6. Aria

Aria User

Seprom yoksa, hesap aç, onu radyasyonda patlat, düşen sepromları al.

Millet öyle yapıyor. Proxy ile giriyor, patlıyor alıyor. Ben 10-20 milyon seprom olanları, ve radyasyonda patlayan citadelleri çok gördüm.

Diğer konu; 3 kappa bir şey vermez, 6 tane bitidim. ilk 5 tanesi lf4 "10 tane" sonuncuda 2 hercules :D gerisini sen düşün.

Mcqeen bunu beğendi.
  7. Mcqeen

Mcqeen User

O da çok issizlik ben çabuk sıkılan bir insanım bana göre değil. :)

8. Aria

Aria User

Millet sıkılır mı? Adam bota koyacak, 3 milyon atış seprom olsa, adam x-7'de x1 ile 20k vura vura, onun 10 katı uriyi çıkarır :)

9. 3 kappa ile ne alakası var onu anlamadım.bugün 2 kappa bitirdim 2 herkül,2 lf4.daha önmceleri 2 kappa 4 herkül aldığımda oldu ardı sıra.

10. Aria

Aria User

Oranlardan şikayetçiyiz. Epsilon gibi kapı lf4 veriyor. Kappa'da lf4 olması mantıksız.

Kappadaki lf4 kaldırıp, hercules %45 çekerlerse, daha iyi olur.

Ayrıca envanter doldu. lf4 satamıyorsun. Bu epey sinir bozucu bir şey. Envanter doldukça oyun yavaşlıyor, portaldan atlamalar gecikiyor. Kasmalar başlıyor.

Sen tam set yapmışın. Yani senin konun değil, ama şöyle izah edilebilir.

Kappa bitirdim ama ödül olarak lf4 istemiyorum. Ya hercules ya booster ya da hiç istiyorum. LF4 çıkmaısn...

Kısaca budur durum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.