kappa kapisi ve herkul

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mezopotamyali47.07 tarafından 9 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleykum arkadaslar
    gemim
    30 arge
    apisli zeuslu + sayborg + 10 havoc
    25 lf 4 beslemli cift guclendirici seprom besleyince * 2 lazerle 40 k ya yakin vuruyom
    ben kappayi ne kadar durede tamamlarim ve zorlanir miyim?
    bide kac kapida herkulleri fulleyebilirim kapi yapan ve yapmis arkadaslarin yardimini bekliyorum

kapiyi cifte kazanc gununde yapcam

2. -Star-

-Star- User

Kappayı geçen pazar günü ilk kez yaptım.Gemi özelliklerimiz hemen hemen aynı,hiç bir sıkıntı çekmedim.Son bölümdeki falcondan korkuyordum ancak menzili fazla uzun değil kaça kaça Tekillik II ile kesiyorsun. Zetadan daha hızlı bitirdim gibi geldi bana.Herculesi ise alamadım. Muhtemelen yaptığın zetadan çok kappa yapman gerekecek çünkü çıkma ihtimali daha az havoca göre ama tam tersi 5 kapıda bile tamamlayabilirsin şansın varsa.Bol şans,umarım fazla uğraştırmaz.

3. HSWCloud

HSWCloud User

rahat yaparsın

4. Zorlanmadan bitireceğinizi düşünüyorum.Süre için bir şey diyemem ama tahmini 45 dakikada biterirsiniz,mola vermeden.İş herculeslere gelince orda iş biraz sıkıntılı zira her kapı biterene vermediği ve çift ödül için yoğun olacağından bir şey söylemek çok zor.Çift ödül gününde 5 kappa ile 10 tanede çıkarabilirsiniz ,5 kappa ile 0 herculeste bu şansınızla alakalı bir durum.Şansınız açık olsun.Ayrıca hesabınızda bir hata var x2 ile 40.000 vurmanız biraz zor burgu olsa bile 25 lf 4 zor.

5. cift hasar destegi seprom sayborg arge havoc 10 iris burguyla beraber 39 k yi goruyorum

6. 8 iris lf4süz kappa yapılır yani sen çok rahat yaparsın.Süre olarakta x2 ile bitireceksen 40-50 dkde biter en geç o da

7. cok tesekkurler konu kilitlenebilir

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.