KAPPA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve türkişkence tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın adminim 44 parça kalmış kappanın açılmasına kaç bin uriylen açılır tahmin saygılar

2. Merhaba ,

Tahminler pek doğru çıkmayabiliyor bu nedenle tahmin yazmak istemiyorum. Fakat konuyu üyelerden yardım alabilmeniz için uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kapıların parça vermesi hakkında tahminde bulunmak oldukça zor ,mümkün olduğunca çarpanları kaçırmamaya bakınız derim,şansınız açık olsun...

iyi Forumlar.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılardaki çıkacak parça sayılarını tahmin etmek biraz zor olsada,Kappa kapısı genelde 2000-2200 GG ye açılabilen bir kapıdır.

5 li basmanızı tavsiye edebilirim.4-5 kez bastığınızda kapı parça vermiyorsa sayfayı yenileyip tekrar basın.

Keyifli Forumlar.

5. 500gg fln en az

6. senberk99

senberk99 User

44parça kalmış 76/100 daha çok var şuan için 10lu 10lu basıp 3-4 çarpan gelince kullanabilirsiniz.Bence 450-600gg arası açılacaktır.Şansınız varsa 350ye bile düşebilir.Son 2 parçayı tekli tekli her çarpanı kullanrak basın derim ayrıca 110/120 ye gelince de 5li 5li basabilrisiniz.

7. zor veriyor kapi parcasi 5 lide bassa 10 luda bassa fark yok :)

8. en iyi tahminle 800gg ile açarsın eğer çarpanlardan şansın yaver giderse 600 ila 700 arası olabilir iyi şanslar arkadaş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.