KAPPA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLA|MORBİDANGEL tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kappa kapisini yapabilirmiyim sizce ? gemi ozellikleri: aegis(elite tasarımı) ,goli(ticarettekiler zaten var ama Venom ve Sentinel mevcut),vega ,leo var hangi gemi soylerseniz sevinirim .1-) sekiz iris var 2havoc,1 hercules mevcut . 2-)Kalp ,guve ,elmas mevcut.3-) 2 tane lf-4 var, lf3 hangar sayisi fazla oldugu icin zaten sebil ,bo-2 de hiz da .4-) bu malzemelerden nasil kombinasyon kurmaliyim elit x2 60.000, x3 20.000 ,x4 1.200 sab-50 25.000 var.Vip de bitti ,kami 3 var ama kullanmiyacak 300 uriye aciliyor ( yardim ederseniz sevinirim telefondan giriyorum hatalarim vardir kusura bakmayin .konfide soylerseniz ayrintili taktik falan iyi olur )

Son düzenlenen: 19 Eylül 2015
  2. Merhaba,

Şahsi görüşüm 4 lf3 2 lf4 bir gemi bu kapıyı yapamaz.
    BURADAN kappa kapısı hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. tabutçu99

tabutçu99 User

5flaxla yaptım ben ılk kappamı ama helcues vermesı:) ıyı oynamak ve sabretmek onemlı

4. ben x2 ile 20lf4 10 irisle zorlanıyorum vala kardeş :) hesap sende

5. yok be o kadarda değil 3 iris 10 lf3 gemi ile gama yapmışlığım var o yüzden darkorbitte imkansız diye bir şey olduğuna inanmıyorum :D

taktiğe gelecek olursak ilk olarak internet bağlantında en ufak aksaklık olursa patlarsın saniyesinde o gemiyle o yüzden indirdiğin bişey falan varsa kapat modeme gözün gibi bak çok ısınıp sorun çıkarmasın konfileri ise bir tanesinde gemide hız diroitlerde kalkan diğerinde ise gemi kalkan diroitler lazer olsun hızını beslemeyi unutma yaratıklardan kaçarken lazım olur yavaşlarda döne döne vur hızlılarda artık azda vursan kaçış konfisinde vurucaksın çok uzun sürer o gemiyle ve bence senin geminin durumu için gereksiz ama yapmak istiyorsan bunlara dikkat etmeni öneririm

6. Kappa kapısında Boss Lordakium'lu bölüm ve Kucurbium'lu bölümde zorlanırsın fakat bu gemiyle kapıyı yapabilirsin, önemli olan yaratığın menzil dışından vurabilmek.
    Goliath(enforcer) ile girip kalpte başla yaratıkları güve ile kes, zaten güve ile kolaylaşıyor tüm kapılar.

7. tabutçu99

tabutçu99 User

ben 3 ırsle yaptım gammayı x1 le hemde tamı tamına tallonlarda 3 saat urastım en sonunda bıtırdıgımde allaha sukur demistim :)

8. Çok zorlanırsınız ve saçma olur.Biraz gelişin VİP alıp daha rahat yaparsınız bu gemi ile LF-3 ler full olmadan bos kucurbium 40 K vuruyor.Hemen kesilioyr belki ama bu gemi ile zor.

9. Rahat yaparsında x3 ve sab sonlara doğru olması gerekir.

10. x3+ sab +seprom :) anca kurtarır . :)

Savcı bunu beğendi.
  11. telefondan açmıştım konuyu yanlış olmuş yanlışda anlaşılmış 2tane lf-4 var lf3 bolbol var 50üzerinde bo2de 45 tane var

değişiklikler yaptım doğrusu şuandır güncel olarak tekrar size zahmet vericem ama yazarsanız sevinirim

dediğim gibi telefondan konuyu açtım yanlışları yakalayabildiğim kadarıyla düzelttim bir daha okuyup yorum yapabilir misiniz ?

hocam konu güncel ve yanlışlıklar düzeltildi yorum yapabilirmisiniz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2015
  12. Hertürlü yaparsın.Zorlandığın yerlerde elit sık tamamdır.Tabi girmeden önce bir kaç kez promerium gönderip lazerleri geliştirsende fena olmaz.

13. Kardesim cok rahatlikla ypaarsin fakat alt alta mesaj yazmak yasak hepsini 1 mesajda duzenleseyfin keske,,

14. x3+sab +2 yaparısn kapa gerçekten zor kapı

15. peki şurda şu konfi gir gibi bi taktik bilgilendirmede verebilir misiniz ?

16. Harita konfisiyle yaparsin rahatlikla 1. konfi diroitler ful lf3-lf4 jeneratorlwer ful kalkan
    2.konfi diroitler ful kalkan jeneratorler ful hid

17. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kapıyı rahatça yapabilirsiniz.Sadece Boss Lordakium bölümünde sab-x3 elit cephane kombinasyonu daha rahat ettirecektir sizi. Kapının geri kalan kısımlarını yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

18. trollcake1

trollcake1 User

Gemim goli 3 lf4 full lf3-b02 güve kalp var , boss lordakium bölümü dışındakilerde x2 ile yaptım(x1 ilede olur fakat zaman harcamak istemiyordum) boss lordakium ve centuryi x3 sab ile bitirdim dün ( spectrum yeteneği açtım son bölümde )

Ayrıca ilk konfim full hız ve full silah , açıkçası son bölüm dışında konfi bile değişmedim ( son bölümde klasik konfiye geçtim zaten )

19. cevap veren herkese tesekkurler yardimci oldunuz,gerekli cevaplar alinmistir konunun kilitlenmesi uygundur.Keyifli forumlar.

20. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.