Kappa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zirve tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zirve

zirve User

Sayın yetkili arkadaşım 15 kappa kapısında 1 tane lf4 1 tane hercules çıktı.Bu nasıl bir % oranıki bu kadar kapıdan elim boş çıkıyorum.Oyundan soğumaya başladım.Son 12 kapıdan elim boş çıktım.Hercules vermediği gibi lf4 de vermiyor bana biri açıklama yapsın bu nasıl iş,bu nasıl oyun.?

2. Oyunda şans olayı var o yüzden çıkmaması normal.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi çıkmama olasılığıda var.Kappa kapısından %25 hercul , %25 lf4 , %25 güçlendirici kazanma ihtimaliniz vardır.Bunların yanında %25 te boş geçme şansınız.Açıkçası benimde 15 kapıda hercul alamadığım olmuştu.Ama denemeye devam etmelisiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2015
  4. zirve

zirve User

Ne şansı kardeş şanştan öte bir şey bu,o kadar emek verdim nasıl olacak bu iş,nasıl fullenecek bu gemi.Önümü göremiyorum ki.

5. Kardeş videoyu dikkatlice izlersen. Sağ üstte rakam var 1-25 arası için hercules 26-50 için lf4 ve 51-75 için destek çıkmakta geri kalanda boş çıkıyor. Burada rasgele sayı seçiliyor ve şansına ne çıkarsa işte şans burada ve böyle rakam seçerek 5lik oran oluşmuş oluyor.

NOT: Bu şahsi görüşümdür kesinliliği yoktur fakat büyük ihtimal böyle.

6. zirve

zirve User

Keşke böyle olsa gene razıyım 15 de bir yaa.. gemi gemilikten çıktı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2015
  7. Bi videoda taktik gördüm adam bir şeyler yapıyor ama asıl olay son npcyi kesince etrafa havai fişek atıyor.

Bir daha yaptığında sende öyle bir dene istersen oyunu kastır anlıyacağın :D

8. WanKÜ1

WanKÜ1 User

vallaha agalar bugün 40. kappamı yaptım günde 3 er tane olmak üzere ve 40 kappada 5 herkül 9 lf4 aldım gerisi güç. ve boş siz yine iyisiniz bugün arkadaşım 41. kappada herkülleri fuleldi siz düşünün yani boşuna isyan etmeyin ben daha kötüyüm ben napam

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar bunu defalarca söylüyoruz.

Kappa Kapısından Hercules Çıkma şansı %25 ' tir. %25 Şans kapı başına geçerlidir.

Hercules ' i elde etmenin yada kesin bir şekilde çıkarmanın yolu yada taktiği yoktur.

Var diyende oyun açığını bulmuş demektir ve G.İ.Ş. Kurallarınca Oyun Açıklarını kullanmak , kullandırtmak kesin bir şekilde yasaktır.

Tavsiye olarak , Her Hafta 1 Kapı yapmanızı öneririm.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.