kappa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •EŚЯΛŖΣЙĢ!Ž• tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar birşey sorucam havoçları fulledim şimdi 3 kappa açabilcek kadar uri ve gg toplamı var işte anlayın 5 kappa yaptım 1 hercül 1 lf4 sizce hercüller kaç tanede fullenir :D 18 lf4 üm var şu anda onları tamamlamak geliştirmek kalkanları geliştirmek toplam sizce kaç m uri lazım bana :D

2. Şansınıza baglı blr durum
    Ornekle: 41 de 5 herkul o_O

3. serverimdede 60 ın üzerinde yapanlar var çok yapmasammı hiç :D

4. Hercules şansına göre değişir.

Geliştirme içinde Hiç bir indirimi katmazsak 16. seviyeye kadar tanesi 104k uri buna göre hesaplayabilirsin.

5. 20 bo2 33 lf4 5 milyon uri en iyisi hiç oynamamak sanırım :D

WolfWar bunu beğendi.
  6. Aliens

Aliens User

Benim şansımla 12 kapıda 10 herkül 2 LF 4 aldım. Ancak 50 tane yapıpta boş Çıkanlar var. Ama sana şunu söyleyebilirim; bol bol kutu topla, Cubikon kesen varsa sık. 6 kappalık Uridium veya gg biriktir. Sürekli kappa dön. Kapıdan çıkanıda kapıya bas. Böyle daha hızlı fulleyebilirsin.

WolfWar bunu beğendi.
  7. peki şu anda 3 kapılık gg ve urim var biriken etkinlik bitene kadar 4 olur yani inş toplumu yapıyım yoksa arada deniyimmi toplu derken 10 kapı üst üste veya daha fazla uridiumları şöle düşünmüştüm ayda yılda bir defa gelen geliştirme indiriminde elimden geldiğince lf4 leri geliştiririm gg lerlede kapı

8. Aliens

Aliens User

Toplu olarak yapma. Günlere yay. Ancak Uridium, gg devamlı kas ve hiç harcamadan sadece kappaya yatır. Kappa en kârlı kapıdır. Hiç zararlı çıkmazsın.

9. WolfWar

WolfWar User

Hazır konu kapıyla ilgiliyken sorumu sorim pala mı kutu mu ?

10. Aliens

Aliens User

Her daim kutu derim. Korsan görevin varsa Palladium.

WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Ama kutudan gg çıkarma oranı düşmüş yani çok nadir çıkıyor.

12. Aliens

Aliens User

Vallahi ben saatte bir, birbuçuk k gg kasıyorum. Yine de kutu diyorum.

13. WolfWar

WolfWar User

Ben normal kutuları kast etmiştim.

14. Ben 25 veya 26 kappa da fullersin.
    Geliştirmelere gelecek olursak toplam geliştirmesi gereken malzemelerin geliştirmen halinde 5.5 milyon uridium gidecek.

15. Aliens

Aliens User

Katlayıcı var mı?

16. WolfWar

WolfWar User

Normal kutu diyelim. Katlayıcı var diyelim. Pet te protokol var diyelim. Arge yok diyelim ve kutulardan toplamda 4 GG çıkıyor diyelim. Pala mı kutu mu ?

17. katlayıcıyla petle birlikte yarım saatte 400 gg toplayabildim malum heryer pet oldğundan.bence katlayıcıyla toplucaksan daha karlı olur hem uri hem gg

18. Aliens

Aliens User

Sence? Palladium da onun için 60 tane toplaman lazım ki eskisi kadar bol değil ayrıca çok NPC var. Kutu da hem Uridium hemde gg alırsın. Ondan kutu daimi karlıdır.

WolfWar bunu beğendi.
  19. 10 kappa 3 hercül 3 lf4

20. Aliens

Aliens User

Gayet güzel.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.