Destek Kappa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 10 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

merhaba,

Kappada 2 hercules işin 4 kappa yani 500.000 uri harcadım ve çok emek verdim ancak hep destek aldım 1 tane hercul bile. Çıkmadı oyuna bir şans oranı var ama çok saçma lütfen taktik bilen yoruma yazsın oyunu bırakcam ya

2. güve + x3 çöplerle uğraşma seri bitir . İmkanın varsa sabah resetten sonra veya öğleden sonra 4-5 gibi yap

KELP7784 bunu beğendi.
  3. Yinede şans faktörü etkili olacaktır,ihtiyacı olan herkes çift ödül günü kapı yaptığından verilen % ihtimali dahada düşüyor.Geçen hafta kappa,zeta 2 ve epsilon yaptım hiçbir (normal ödül dışında)şey almadım ve saatde öğlen saatleriydi.Bazen olmadımı olmuyor.Hırs yapmak yarardan çok zarar getiriyor.Sonuç olarak bu işin taktiği filan yok kısmet işi 10 kapı yaparsın sıfır çıkar başkası 2 tane yapar çıkarır herculesi fazla canını sıkma oyundurde geç.;)

KELP7784 bunu beğendi.
  4. Bugün x2 başlamadan önce kapıyı sona getirdim ve x2 yi bekledim. Başlar başlamaz bitirdim ilk kapıdan 2 hercules aldım. Taktik varmı bilmemde en fazla 15 tane yaparsın öyle tahmin ediyorum. Uridiumu biriktir indirim çekip kapılara bas

KELP7784 bunu beğendi.
  5. Valla şahsi görüşüm olarak şans faktörünün kesinlikle var olduğunu söylemeliyim.Size şöyle örnek vermek istiyorum.Ben 3 kapımdan da (2 zeta 1 kappadan) x2 Gününde, 4 havoc 2 hekül çıkarttım.Kapı için uri harcamıyorum ve gg toplayarak bu işi hallediyorum.Kar olarak bakarsak çok fazla geminizin yararına oluyor.Öncelikle uridium ile değil en azından 1000 gg kadar biriktirip belli bir miktarını ücretsiz bir şekilde açmayı denerseniz o akdar üzülmezsiniz diye düşünüyorum sevgili dostum :)

6. KELP7784

KELP7784 User

Uri kasmak paladan daha kolay emin ol hemde rütbe ve cresist kasmış oluyorum :) palada sürekli kesiliyorsun savaş felan oluyor

Sabah reset derken tam olarak hangi vakit oluyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2019
  7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

botlardan yaratık bulabilirsen kasılabilirsin tabi

KELP7784 bunu beğendi.
  8. 5 tane üst üste zeta yaptım bir tane havoc vermedi tabi 10havoclu bitirdim kapıyı orası ayrı ama zamanında 7 kappa yaptım 2.-3.-4. kapılarda ard arda verdi sonralarda ise son hercul için 5 kapı açtım yani bazen olmuyor ne bilim

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Verilen cevaplarda da açıkça gördüğünüz gibi tamamen şans meselesidir. Yeri gelir 5 kapıda 10 hercules alırsınız yeri gelir 10 kapıda 10 hercules alamazsınız. Umudunuzu kaybetmeden devam ediniz, bol şanslar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.