kappa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba kappa kapısı yapmayı duşunuyorum x1 goli 5k vuryoeum 3lf4 8 iris spectrum ,venom,solace ageis ,sperhad ,vegas var pet var kami 3 yaparmıyım sizce nerde zorlanırım ve taktik olan ?
    2 soru = apis 125k istiyor %5 indirimle kaç olur ?

Son düzenlenen: 17 Aralık 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son dalga daki falcon dışında zorlanmazsınız.Sadece sepromla beslemeli şekilde girmeye dikkat edin.

İyi forumlar

3. butun dalgalardamı sepromlu gireyim ?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kappadan önce zeta kapısını yaparsanız daha iyi olur en azından anahtar bakımından ve ar-ge bakımından geliştirmiş olursunuz geminizi

Keyifli Forumlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Daha yararlı olur ancak eğer yetiremem diyorsanız son bölümlerde seprom kullanmanızda yarar var.

İyi forumlar

6. zeta da şansızım bir şansımı denemk istiyorum kapada + argem 21 kalın sıkıyorum

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Benim düşüncem sabit ilk önce zeta kapısı ondan sonra kappa kapısı :D sonuçta ödül olarak zeta kapısı en karlı kapı kappaya göre kıyasladığımız.

Keyifli Forumlar

8. oda dogru ama lf4 hercul guçlendirci yada hiçbişey veriyor yani 1lf4 daha olsa ii olur veya 1 hercul

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.