Kappa kapısına tavsiye ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acta£stFabula tarafından 29 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar hercules için kappa kapısına başlıyorum ve sizden "taktik" değil tavsiye istiyorum. kapıyı daha önce kronos için yapmıştım ve gemimin özellikleri daha düşüktü. şimdi ise en azından havoclar tam :D

sizden kappa kapısı deneyimlerinizi bekliyorum. :)

2. Nasıl bir tavsiye? Kapıyı nasıl yapacağın hakkında mı yoksa hercules almak hakkında mı?

Havoclar fullse zaten yatarak yapacak düzeye gelmişsindir. Aegis tercihim.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. kapıyı nasıl yapacağım hakkında kendi tecrübelerini yazarsan sevinirim. Herculesde sana kalmış ;)

4. 2 kere yaptım ve 2 kere güçlendirici aldım pek şansım yoktu.

Yapılış konusunda en son hatırladığım aegis + halka ile girip chatte sohbet ederken kami atıyordum :D Tabi öyle uzun sürecek diye lazere geçtim :) Kucurbiumlarda biraz elit gerekir gerisi kolay.

Acta£stFabula bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçlarını tamamlamış birisi için Kappa kapısı fazla zor değildir.

Bir taraf Full vuruş ve Kalkan,diğer taraf ise Full hız ve kalkan olarak dizebilirsiniz.

Pet var ise daha da kolay olacaktır.

En kısa sürede Hercüleslerinizi tamamlamanız dileğiyle.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ ve Acta£stFabula bunu beğendi.
  6. og637

og637 User

Yine güçlendirici almışsın :) bana hiç birşey çıkmadı.

Falcon kısmında biraz elit hacarsan çok rahat yapılır. Ben century haric hepsinde x1 kullandım. Centurydede hayvan gibi elit ile dalmıştım :D okadar zor değilmiş 8 iris gemi ile yaptım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2016
    Acta£stFabula bunu beğendi.
  7. Havocları bende tamamladım. Kappaya başladım ama havoclara göre hercülesler çok zor çıkıyor sanki. 8 kapı yaptım. 2 lf4, 1 hercül alabildim. Pet attım, X2 ile yaptım. Hurafe olcak hercül, lf4 alınca son bölümdeki yaratık sağdan gelince çıkacağına inanıyordum.. :p tabi ki doğru değilmiş. :D

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

6 yonunde gelirse veriyor:D falkonun o anki pskiolojisine kalmis:)girdigin gibi bitir derim.aegis candir .ozel biseye gerek yok ,biri agir biri kallkanli konfi de pet ata ata biter zaten zor degil.sansin bol olsun.

HaFİFteN-ArıZaLı ve titans___ bunu beğendi.
  9. Olmayan keyfim yerine geldi ya. Teşekkür ediyorum :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.