Bug / Oyun hatasi Kappa Kapısını İlk Kez bitirdim, Özel Ödüller Gelmedi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __-DeSTiNY-__ tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar,

Yapmadığım kapıları da yapayım diyerek çıktığım yolda kappa kapısını bitirdim, 22.12.2019 çifte kazanç gününde. Ama ne droid tasarımı, ne de LF4 alabildim. Bir bug oluştu sanırım, ne yapabiliriz?

2. xArsimAx

xArsimAx User

Ilk kapi sadece zeta ve epsilon kapisinda var kappa sansa gore dagitim yapiyor bildigim kadariyla

3. Kappa kapısında %100 ödül verilmiyor.

4. Kappa kapısında ilk kez yapacaklara kesin ödül yok ki.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Buradada söylediği gibi Kappa kapısı her yaptığınızda Lazer topu ve Droid tasarımı vermemektedir.Sıkılmak yok devam :)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. Vay arkadaş okuduğumuzu da anlamaz olmuşuz :D Neyse teşekkür ederim.

7. kAnUNi

kAnUNi User

iki defada ben bitirdim bugun banada tasarim vermedi spartanlar icin tek eksigim hercules ama bi turlu cikaramiyorum en az 15 fefa yapmisimdir ama 1 tasarim bile cikaramadim

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. bu gün kappadan habire ödül geldi tesadüf işimede yaramıyor bide :/

10. Çok ilginç. Son 4 kappanın 3ünde hercules aldım. Son güncellemede çıkma şansı da arttırıldı bu fark hissediliyor.