Kappa Kapısını Yapmalımıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şeyh_in_Şah tarafından 4 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hnagisi

1. Çifte Ödül

2. Bonus Ödül

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. bana kappa kapısı için 1hp vp01 modülü geldi
    bu modülü alıp pusata geçmeyi düşünüyorum
    hiç hercules tasarımım da yok sizce modülü almalı mıyım
    yoksa 2x gününü bekleyip 2x hercules şansını mı beklemeliyim
    ayrıca cyborg hammerclaw ve mimesis şansıda varmış ama sorduğum kişiler çıkmıyor onlar dedi hiç çıkana rastlamadım vesaire dedi sizin bu konudaki deneyimleriniz nedir ya da hiç çıkaran var mı

Ek soru: bonus ödül değiştiği zaman kappa kapısı için mi ödül değişecek yoksa random kapılara random ödüller mi gelecek

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Şöyle ki modülü şuan için daha herkülün ful bile değilken almanı önermem o ödüller her hafta için salı çarşamba perşembe günleri delta epslion kappa zeta kapılarına random şekilde düşer ve bu özel ödülü barındıran kapılardan mimesis sayborg hammerclaw düşme ihtimali var belirtilen garanti ödül hariç bunun dışında kapıdan alacağın ödül her zaman sabit olur x2 ödül vakti hariç tabiiki bu kapılardan mimesis hammerclaw ve sayborg gemisini düşüren epey kişi tanıyorum tabii o arkadaşlar 1 2 kapı değil 10-15 kapı arasında çıkarmışlardı bu gemileri tamamiyle şans işi 2 veya 3 gemiyi aynı anda alma ihtimalin bile var denemeye değer mi evet ama bu kapıları uri ile açmayı hafta içi pek sağlıklı bulmuyorum ekstra enerji ile yapıyorsan x2 ödül haftasında mantıklı olabilir bu fırsatları değerlendirmek

Themis. bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha uygun olacak bir şekilde düzenledim.

Cevap veren @TanrıEru üyemize de teşekkür ederim.

@TanrıEru Üyemizinde dediği gibi ;
    Benim şahsi fikrim de bu yöndedir. Biraz daha geliştikten sonra bu modüller ile birlikte Pusat gemisini kullanabilirsiniz. :)

İyi forumlar.