Kappa kapsı verilen hasarlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~!!Death_Angel!!~ tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle s.a modum ..forumda okadar aradım ama arama motorunuz çok kötü malesef üzülerek sölüyorum googledan aratıyorum ama bı neticeye varamadım ..
    Sorum kappa kapısındaki falcon booss kurcurbiım ların darbe punları ve kalkanlarının ne kadar oldugu ayrıca ortalama vermıs oldukları hasar ...acıklayabılırsenız sevınırım ..eger grup kapısındakı falconla aynıysa dp vekalkanı bı haylı işimiz var ..hepinize kolay gelsin

2. Kappa kapisinda century ve boss kucurbium un cani o kadar değil tabii ki moderatör un hatasının duzeltilmesini bekliyoruz.

Son düzenlenen: 19 Aralık 2014
  3. century falcon 800 bn canı var boss kuburcumun 600 bn canı vardır kappa kapısında boss kuburcum 35-38 k vuruodur falcon ise lowdaki ile aynı vurmaktadır.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bizlere verilmiş olan bilgiler o yönde ancak kapıdaki yaratıkların can kalkan vs durumları değişebilir.

İyi forumlar

5. ☆☆ŠpřiЛ╦モř☆☆☆ bu arkadasımız galiba kappa kapısını yapmıs ve bılıyor ..teşekkur ederım kardesım sagol ..modum low kapısındakı falconla kappa kapısındakı falconu bir tuttunuz ..:) kilitlenmesi uygundur cavabımı buldum teşekkurler hayırlı gorevler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Aralık 2014
  6. bişe değil kardeşim ne demek.

7. Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.