Kappa mı dönmeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve (¯`»★_¢αηαℓαη_★«´¯) tarafından 11 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi oyunlar. Ben uzun bir aradan sonra tekrar döndüm oyuna birçok değişiklik var ve hepsine uzak kaldım. Gemi venom 15lf4 8iris+apis var zeta çok karlı kapıydı ama şansım yaver gidince 6zetada havocları fulledim bu kadar çabuk fullenmesiydi de zeta dönseydim ama artık yapmam saçma olur. Şimdi ne yapmam lazım kappa mı ? Kappanın bana ne gibi yararları olur. Burgu,güve,elmas dizilimlerine de sahibim.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kaç arge olduğunu bilmiyorum ama düşük olduğunu düşündüğümden Zeta Kapısı yapmaya devam etmenizi önerebilirim. Yada Kappa Kapısı yaparak herculeslerinizi tamamlayabilirsiniz, kappa kapısı ile ilgili her şeye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler dikkate alıcam. ARGE durumum 24.

4. hayır sacma olmaz kapı her türlü karlı hiç bişey kaybetmezsin zeta yaparak 50 anahtar 100 log dosyası zaten 75 + 30 = 100 k üri degerinde kapı 50 k üri veriyor npclerle beraber beyaz tp şp saymama gerek yok :D

5. Hem kolay kapı fazla zaman yemiyor :) Ödüllerini tekrar hatırlatınca aklıma yattı teşekkürle fakat sence herculesleri tamamlayıp zeta mı döneyim yoksa hercullerin acelesi yok mu zeta mı basayım ?

6. vallahi tamamen senin keyfine kalmıs

7. şansın varken yap derim kardeş pazar günü 10 Kappa dondum 1 tane Herkül cikti. yani şansın bu kadari olur. arada Herkül yap zetayi hiç bırakma derim verdigi ödüller ilerde her biri lazım olacak.

8. Teşekkürler. Ara sıra kappa dönerim ama Zeta devam !

Manitu bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gerekli cevabı aldığınızı düşünüyorsanız, konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz :)

Iyi forumlar.

10. Gerekli cevapları aldım.

Konu kilit.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu siteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.