kappa mı epsilon mu kalp mi burgu mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jokera.k.aNarkoz tarafından 29 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi hiç uçuş düzenim yok ve hangisini almalıyım ve 8 havoc um epsilon mu kappa mı yoksa 10 havoc yapmak için bir zeta daha mı epsilon da hiç yapmadım

2. hiç uçuş dğzenim yok o yüzden kalp veya burgu ya yöneliyorum o yüzden

3. Cillos™

Cillos™ User

8 irissen güveyle kappa dön, 10 irissen havocları 10 lamak için zeta dön (yine güveyle) güveden sonra burgu veya elmas alabilirsin.

4. WolfWar

WolfWar User

Önce havocları tamamla. Bu arada başkan kapıları pala toplayarak mı kutu toplayarak mı açıyorsun ?

5. 2 side arada uri basıyorum

ve 9 iris olmama az kaldı kalp veya burgu alasım var hiç uçuş düzenim yok sonra 1 epsilon yapıp kappa ve zeta dönücem arada da hades giricem kami olmadığı için daha doğrusu premium çekemediğim için güve almayı pek istemiyorum ve sırayla uçuş düzenlerini alasım var
    burgu
    kalp
    güve
    elmas
    en son halka

(8 havocum)

ve daha çok kasılırım kapı pek sık yapmam 1 kere yapınca kazançlı çıkarım 4 ztea da havocları fulledim :)))

Son düzenlenen: 29 Ekim 2017
  6. Darion26

Darion26 User

Burguyla başlaman doğru olmuş ama kalkanın 500k nın üstünde olmadığı sürece elması kullanmazsın. Saydıklarının hepsi var ve elması çok çok az kullanıyorum desem yeridir.:)

7. zeta taktiği varmı

8. Auset

Auset User

taktik maktik yok bam bam bam :D

kardeş zeta yapmanı öneririm ilk olarak tavsiyem güve al burguyu sona bırak güve kapılarını dahada kolaylaştırır

beyler şaka maka taktik bilen varmı ya :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2017
  9. çok sık kapı kapmam o yüzden güveyi 2. plana atıcam

10. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mesajlarınız birleştirilmiştir.

Flot yapmayınız Kurallara uyalım.

iyi forumlar.

11. Auset

Auset User

modum buradaki yanlışlarımızı düzelmeye çalışacağınıza oyundaki yanlışlar için vakit harcasanız yetkililere bildirim yapsanız gerçi yaptık diye kandırırsınızda

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.