Kappa mı Kuipper mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 18 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben 250 Uber protegit görevini tamamladım da 10 bin gg verdi herkules eksiğim var sizce direk Kappa mı açsam yoksa risk alıp kuipper yapıp gelen uridiumlarla indirim çekip mi Kappa yapsam mantıklı olur değerli görüşlerinizi bekliyorum :)

2. Şu görevi nasıl tamamlıyorsunuz ben gizliye atlayamadım bir türlü 10 cpu harcadım yok

3. ben ilk girdiğimde 2.cpu da girmiştim de son girdiğimde bayagı uğraştım 25-30 tane CPU bitirmişimdir :)

4. Bana kalırsa riske gerek yok. Direkt kuiper daha iyidir.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bence şansınıza güveniyorsanız direkt olarak kuiper yapabilirsiniz :D 10bin gg ile yapabileceğiniz kappalarla herculesleri tamamlamak zor olabilir (burada 0-1 hercules olduğunuzu var sayıyorum eğer 7-8 hercules varsa tabii ki direkt olarak kappa yapıp herculesleri tamamlayın derdim :D). Diğer üyelerimizin de fikirlerini aldıktan sonra istediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

6. cevaplar için çok teşekkür ederim
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim gaza geldim kuipper yapacağım konu kilitlenebilir modum :)

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

:D Umarım bol bol 200 bin uridium kazanırsınız :D Talebiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.