kappa mı zeta mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar
    8 iris full lf3 full kalkan
    24 arge var. 4 kere zeta yapmama rağmen havoc alamadım. şimdi bir zetam açık fakat kapı açacak kadar uridium var. bildiğiniz üzere zetada %33 havoc. kappa'da ise %25 lf4 %25 hercules. yani işime yarar bişey çıkma şansı %50. ama zetadaki ödüller daha cezbedici. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. sizce hangisini açmaya devam etmeliyim?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Zeta yapmak sizin için daha faydalı kendinizde yukarıda belirtmişsiniz ödülleri daha cezbedici diye .Haklısınızda çok iyi ödülleri var.Kappanın da ödüllerinde de %25 hercul şansı %25 lf4 şansı var . Kappa yapmalısınız diyen tarafım daha ağır basıyor.Ama sizin için zeta ödülleri daha fazla yararınıza olacağından bence zeta yapmalısınız.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2015
  3. kappa kapısının ilk yapılışında kesin olarak hiçbir şey verilmiyor değil mi zetadaki gibi ?

4. Merhaba ;

Hayır, Kappa'da 4 seçenek olduğundan dolayı KESİN ŞUNU VERECEKTİR diye bir şey yok.

Zeta kapısı yapmanız yararınıza olacaktır.

Keyifli Forumlar.

5. haklısnız karayel modum kesinlikle yararlı olur. fakat şöyle düşünürsek;
    havocları tamamlamak için ortalama 25 zeta gerekse. ben 25 tane zeta yapmak yerine 25 tane kappa yaparsam istatistiki olarak 6 tane hercules 6 tane de lf-4 almam gerekir. sizce bu daha yararlı değil mi?

6. İstatistiki verilere aldanmayın, yeri gelir 10 Kappa'dan da hiç bir şey alamazsınız, üzülürsünüz :)

Keyifli Forumlar.

7. aynı şey zeta için de geçerli değil mi modum? 35 tane zeta yapanlar vardı en son :)

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Evet doğrudur 35 tane zeta yapanlarda var.Ama unutmayalım ki Zetanın ödülleri havoc vermesede güzel kappanın ödüllerine göre :)

İyi forumlar.

9. tamamdır modlarım zetaya devam.
    teşekkürler ilginize

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.