Kappa mı Zeta mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Θ§MДИĿI»ŦΩKΔÐI«B€LA™ tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kappa mı yapsam zeta mı ? zetayı 12 kez yaptım ancak 1 havocum vardı. O da zaten ilk girişte %100 verdigi için.Birkaç gün önce zetayı tekrar yaptım ancak havoc vermeyınce kappa yapmaya karar verdim.%50 iyi ödül ihtimali oldugu için.Sizce ne yapyım ?

2. Eski

Eski User

toplam %75 ödül sansı var dostum 25 25 25 üç farklı hediye ama zeta daha çok uri dosya yeşil anahtar falan veriyo kappa onlardan az veriyo ama lf4 diroit tasarımı falan veriyo

3. Zetada şansın yok. 5 kere kappa yap bak ne verecek ona göre tekrar zeta yaparsın veya yapmazsın.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zetaya bir süreliğine ara verip Kappa kapısını yapabilirsiniz,Bu kapıdan da Hercules diroıt tasarımı veya LF4 lazer çıkartma şansınız olur..şansınız açık olsun.

iyi Forumlar.

5. kappa yapmaya başla kardeş hem lf4 hemde herkules şansı var illaki bişeyler alırsın zetadaki gibi boş dönmezsin diye düşünüyorum.

6. Kıta40

Kıta40 User

Zeta yap bence. Zetanin odulleri 80.000 e yakin uri degerinde.. gelen 25 anahtarlarida biriktirip lf4 gununde acarsan guzel sonuclar elde edersin yaninda alacagin havoclarda ayri bir guzel olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.