KAPPA TAKTİK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Merhabalar;
    Geçen gün Zeta yaptım, yine boş çıktı :p 5'te 1 şuanda :( Bende artık zeta yapmamaya karar verdim ve kappa açıyorum şimdi. Kappa 107/120. Çok yakında açarım diye tahmin ediyorum. Benim sizlere sorum şu olacak:
    Boss Kucirbium adlı NPC'yi nasıl kesebilirim, kesmem zor olacak galiba. Baya bir fazla vuruyormuş 46.000 diye gördüm internette. Aegis ile yapacağım. Bu npcyi kesmek için bir taktiğiniz var mı ? Ve konfigürasyon önerebilir misiniz bana Kappa için ? :) Şimdiden Teşekkürler :))

2. Merhabalar;

Sab ve x4 kullanarak aegisle kesebilirsiniz diye düşünüyorum ekipmanlarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Aegis/Golilaht
    Yeteri kadar LF3 VE BO2 Var.
    3 TANE LF4
    1 TANE HAVOÇ
    APİS
    8 İRİS
    CEPHANE DURUMU İYİ
    PETTE KAMİKAZE 3 VAR

Aklıma gelen bunlar modum :D

4. Merhabalar;

Falcon ve bos kucurbium için geminize 5-10bin seprom besleme ile girerseniz rahat rahat kesersiniz diye düşünüyorum sab x4 ile :). Kappaya girmeyeli uzun zaman oldu gerçi :D.

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Benimde ilk kappam olacak :D x4'e Acıyorum Modum :D :D

6. Merhabalar;

Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez.:)

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Doğru söylüyorsunuz modum, doğru söze ne denir :) Peki konfigürasyon önerebilir misiniz benim için :)

8. Merhabalar;

2 konfinizi ağır yapabilirsiniz.Veya pet atarak yapabilirsiniz .

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  9. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Sizede zahmet verdim modum :D Teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz :D Kolay gelsin size :D

10. Merhabalar;

Rica ederim.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.