kappa ve ganimet anahtari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BSYO tarafından 6 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

merhablar gemi 17 lf3 1 lf4 13 b02 5 arge sorum su az once 2 zeta bitirdim ve kappa kapisini açtım geriye 35k uri kaldi ve elimde 100 ganimet anahtari oldu sizce kappa yapabilirmiyim yaparsam burdan 10 ganimet gelecek zeus gününde mi yoksa lf4 gununde mi acayim bu arada gemi 4 iris ama ihaleden 5. almak uzereyim

2. 1-kappa seni zorlar
    2- LF4 gününde aç
    3-Uridiumları harçama argeni bir an önce 24 Yapmanı tavsiye ederim.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

- Öncelikle lf3 - hız - kalkan ve irislerinizi fulleyin.

- Pet alın levelini yükseltip 3 level kamikaze alın.

- Daha sonra havoç fullemek için zeta yapmaya başyalın.

- Yaptığınız zetalardan gelen ganimet anahtarlarını biriktirin ve özel günlerde açın. Bu lf4 - api ve zeus parçası bulma şansınızı arttırır.

Tabi bu benim görüşümdür :)

İyi forumlar

4. kardeşim kapa zor kapidir seni zorlar sen zeta devam et ne zaman 8 iris+full lf3+full b02 olursan o zaman gir yoksa çok zorlanırsın ____________ Diğer soruna gelince ben Zeus gününde açıyorum hem zeus parça hem lf4 çıkıyor

5. BSYO

BSYO User

kappayi bitirdim so geriye 60 kutu kaldi hata ettim su an elimde 75k uri var

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kappa kapısını bitirdiğinize sevindim,amahtarları biriktirip Zeus gününde veya LF-4 gününde açabilirsiniz

Keyifli Forumlar.

7. Kappayı ilk bitirirsek hercules veriyor mu

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kesin olarak hercul verecek diye birşey bulunmamakta.Yine şans üzeridnen %25 hercul , %25 lf4 ve %25 güçlendirici verebilir.

İyi forumlar

9. He zeta gibi değil yani teşekkürler

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta gibi değil,fakat Kappa yapan arkadaşların çoğuna veriyor,tabi arada alamayanlarda oldu.

Şansınız bol olsun diyelim.

Keyifli Forumlar.

11. Teşekkürler belki görüp yazan olur hemen kilitlemeseniz?

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,konu sizin olmadığı için,sizin istesenizde kilitlenmez.

Konu sahibi kilitlenmesini isteyebilir.Yardım almak istediğiniz konuları,yeni konu açarak yapabilirsiniz.

Konu belli bir süre daha açık kalabilir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.