Kappa ve hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanKÜ1 tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Ya sayın modlarım biraz ilgilenin lütfen sorunları iletin 17 kappa kapısı yaptım 1 adet hercules aldım bu şans olabilirmi yani daha önce başka gemiye 13 kappada 9 herküles çıkartmışken şimdi 17 kapıda 1 tane bulmak saçmalık yani bence biraz adaletle olması lazım bu herküles dağıtımı

hakguguk bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

LF4- , Havoc ve Hercules gibi malzemeleri tamamlamak bazıları için çok zor olmazken bazıları için çok zor olabiliyor. Bu tür konuları bir çok defa ilettik fakat bize bir geri dönüş olmadı.

İyi forumlar.

3. Daha önce aldığın 13/9 da gelecekteki haklarınıda yemişsin :D Çok sinir bozucu bir durum anlayabiliyorum kendi kendine türevler üret pc değiş tarayıcı değiş belki şansın açılır :)

4. WolfWar

WolfWar User

Bizim dünyamıza hoş geldin :D 13/9 de yapmışsın bi zahmet alma yani :D

5. hakguguk

hakguguk User

ben ve çoğu kullanıcı lf4 havoc ve hercules gibi donanımlarının adil dağıtılmadığında hemfikiriz.100 kişiden en az 80 i böyle düşünüyordur.burda anket yapmıyorum ama bu böyle ve birşekilde (adminleri kastetmiyorum :) ) yönetimin parmağı olduğunuda düşünüyorum.yani açıkçası torpil olduğunu düşünüyorum bu malzemelerde her ne kadar şans faktöründen sözedilsede buna kesinlikle inanmıyorum.birisi 200 kutuda 1 lf4 alacak başka biri 100 kutuda 3 lf4 alacak.malzemeleri full leyenler bu kazanımları zor elde etmiş olsalar bile sonuçta tamamladıkları için buna destek vermeyebilirler anlarım ama kesinlikle adalet yok.darkorbit yönetimi torpil işinden vazgeçmedikçe bu hep böyle gidecek.

6. WolfWar

WolfWar User

Bişey söylicem haklı olabilirsin ama senin mantığınla gidersek iddialarda, sayısal lotolarda, on numarada, şans topunda, milli piyango da ve daha birçok şeyde torpil var demek gibi birşey olur. Bunlar şans faktörü sonuçta bu şansı belirleyen bilgisayar yani yapay zeka bunun torpille alakası olduğunu düşünmüyorum.

7. hakguguk

hakguguk User

haklı olabilirsin diyorsun sonra bunun torpille alakası olduğunu düşünmüyorum diyorsun.ee en başında haklı olabilirsin diyorsun deme o zaman.direkt ben öyle düşünmüyorum de olabilir deyip konuya yumuşak geçiş yapmana gerek yok :) sonuçta sende yorumumda belirttiğim % 20 içine giriyorsun :) .şans dediğin makul olmalı diyorum.biri 3-4 alırken diğerine 1 vermek şansı aşar.biri 1 defa 2 defa 100 kutuda 3 lf4 kazandı de bu süreklilik arz ediyorsa bunda şans aramak aşırı iyimserliktir.başka biri aylardır lf4 gününde 300 - 400 kutu açıyor 100-200 kutuda 1 lf4 alıyor bu aylarca böyle devam ediyor.şimdi bu vatandaşın şanssızlığımı bu.eğer şans faktörü gerçekten varsa bu faktörü insan belirliyor sonuçta ilahi bir güç değilki diyesin haşa bi bildiği vardır diye.makine dağıtıyorsa bu şansı daha adilini istemek gerçekçilikten uzak bir durummu.

8. WolfWar

WolfWar User

Bak kardeşim bende bu güne kadar çok kutu açtım ama 1 tane bile lf4 üm yok. Çıkmıyor işte ben ne yapim ben isyan ediyormuyum ?

9. hakguguk

hakguguk User

bak kardeşim dedim ya sende belirtiğim % 20 içine giriyorsun.ben sana niye isyan etmiyorsun diyormuyum.oda senin düşüncen diyorum yerin belli diyorum niye dokunuyorki bu kadar.

10. Merhaba ,

Eğer adminlerin v.b görevlilerin değilde daha üst yönetimdekilerin torpil yaptığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Daha üst yönetim dediklerinizin bu kadar server'da oynayan bir çok oyuncu arasından seçerek birilerine torpil ne için yapsınlar ? Mesela üst yönetimde olan birisi TR1 yada TR6 server'ında oynayan 3-5 tane oyuncuya torpil geçerek LF-4 , Havoc ve Hercules'i kısa zamanda tamamlamasını sağlasın bunu mantığım almıyor.

Ayrıca konularda tartışmamaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

11. Şans tabikide başka bir adı yok dun gece maplerde oylesine dolanırken birden oyun kastı duzelsin diye tıklama yaptım oyun kendine geldiginde devam ettim daha sonra hangar degistirdim ekipman dizerken lf4 cıktıgını fark ettim bunun baska bir adı yok tek adı şans.

12. canını sıkma dostum bende 12 kappada birtane bile lf4 alamadım tek değilsin :)

hakguguk bunu beğendi.
  13. hakguguk

hakguguk User

ben bugünün dünyasında bunların mümkün olduğunu düşünüyorum.teknik imkan var sadece istemesi yeterli değilmi.böyle birşeyi herhangi bir menfaat için isteyecveğini düşünüyorum.insanoğlu çiy süt emmiştir.bu olay elindemi adamın elinde.günümüzde insanlar ne ucuz şeylere tenezzül ediyor mesela burda neden olmasın.çıkar sağlamanın yolu çok bence hesaba bi gönderi yapabilir ben yaptı demiyorum ama bu mümkün yani çıkar olunca sonuçta cebinden bişey vermiyor yaparmı yapar insan değilmi.hele şikayetlerimizin dinlenmediğini göz önüne alırsak hadi bizi geçtim yeri geliyor sizi adam yerine koyup geri dönüş yapmadıklarıda oluyor.bu bence saygısızlık.yani insanoğlundan herşey beklenir.bu şekilde gayrıciddiyetli olabiliyorlarsa o da olur gibi geliyor bana.

sen kutu açtınmı.açtıysan buraya yazsana kaçta kaç çıktı.ölesi şans olabilir ama lf4 için kutu açmaktan bahsediyorum.200 kutu da 1 lf4 çıktığında şans diyeceksin başka biri 100 kutuda 3 lf4 çıkaracak oda şans diyeceksin 400 kutuda 1 lf4 e de şans de 1000 kutuda 1 lf4 e de şans de.bu şansı makine rastgele yapıyorsa bu demekki çoğu oyuncu bu oyunda yıllarca yerinde sayacak buna şans demek ne kadar doğru.benim bildiğim kumar oyununda şans olur.bu oyunun amacı şans olsa o zaman insanlar neden çaba göstersinki emekleri boşa gitsin diyemi.dediğim gibi şans oyunları belli o zaman poker oyna :) onda para veriyorlar hiç değilse.kumar harici hiçbir oyunda şans faktörü belirleyici olmaz.belirleyici oluıyorsa o şans oyunu olur.kumarda oyundur futbolda pc oyunuda oyundur.ama belirleyici faktör şans ise bunlar kumar oyunlarıdır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2015
  14. Gectigimiz helix gunu 482 kutu 6 lf4 ama hicbirine kutuların hicbirine uri vermedim.
    Bugun 100 kutu 0 lf4 hadi budamı sanş degil??? Edit: 482 de uri harcamadım bugunku 100 kutuyu sabah ise gitmeden aldım kardesim acmıs sonuc 0

15. hakguguk

hakguguk User

482 kutuya nasıl para vermedin.nerden biriktirdin mübarek.

16. Kapı yapımı sırasında bazı şeyleri uygulayarak kapının hercules vermesini sağlayan bir kaç kişi tanıyorum ve yalan yok harbidende çıkartıyorlar Bu taktik belki açıktan sürekli faydalanıyorlar Hatta işi ticarete çeviren var belli bir ücret karşılığı kappanızı açıp bu oyunculara veriyorsunuz ve size kapıyı yapıp hercules droid tasarımı ödülünü alıyorlar

Burda bu kişilere hesap verin demiyorum sadece böle kişilerin olduğunu söylemek istedim Bana kaç kappa kapısında herculesleri fulledin derseniz ben sıkılmadan bıkmadan 42 tane yaptım ve fulledim

hakguguk bunu beğendi.
  17. Zetadan havocları fullerkene hic harcamadım

hakguguk bunu beğendi.
  18. Bu iş artık şans işinden çıktı...50 tane kappa yap 10 tane hercul alama yok öyle birşey...Bu belli bir şansa dökmeleri lazım artık

hakguguk bunu beğendi.
  19. Merhaba ,

Üst yönetimdeki kişilerden bahsetmiştiniz başka bir mesajınızda bende diyorum ki ayda bilmem kaç euro maaş alan Almanya'da yaşayan bilmem ne görevindeki birisi Türkiye yada xxxx ülke server'ında oynayan birisini yada birilerini nerden tanıyacak onlara ayrıcalık tanıyacak şekilde oyunda bir takım şeyler yapacak bunu anlamıyorum.

Siz çok fazla bu tür hayaller kuruyorsunuz anladığım kadarıyla çünkü mantığa uymuyor dedikleriniz.

İyi forumlar.

20. Belli bir şansı var zaten herc icin %25 lf4 icin %25 bo3 guclendiricisi icin %25 ve hic birsey icinde %25

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.