Kappa ve hercules

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanKÜ1 tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakguguk

hakguguk User

ben deneyimlerimden söylüyorum o yüzden olabilir diyorum.burada değil ama şahit olduğum çok olay oldu.mevki makam sölemiim ister inan ister inanma 8500 tl maaş alan birisi 150 tl ye iş gördü.dediğim burada şahit olmadım öyle birşeye ama sonuçta insan olunca herşey olabilir bence sende bunu biraz daha düşün derim :)

tebrikler..19 zetada kaç havoc yaptın :)

geçmiş olsun..nice lf4 lü kappalara :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2015
    ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. 19 da 1 oda ilk kapı sonra bi taktik buldum 28 kapıda tamamlamıs oldum havocu :D

3. Merhaba ,

Dediğim gibi siz kendinizce bir düşünceye kapılmışsınız ve inanmaya devam ediyorsunuz. Ne diyebilirim ki :) kolay gelsin. :)

İyi forumlar.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

farkli saatte yapin yaptiginiz saatlerde sans baskasina guluyor dmeek ortalama havocu da herkulude tamamlamak 40 ar kapi zaten.

5. hakguguk

hakguguk User

bence sizde inanmaya başlayın bugünden itibaren.hayat böyle :)

6. 1 gunde 14 kappa 0 herc 0 lf4 yok boyle bir dunya :mad::mad: toplam 37 kappada 5 herc.:mad::mad:

7. 1 günde gerçekten 14 kappa yaptın ve 0 hercules 0 lf4mü aldın dedim yani ?

8. Evet 3 m uri cekmistim pazar gunu

9. Abi çıkmıyorsa zorlamayın işte araya zaman koyun ya da taktik vesaire olduğuna bu kadar çok inanıyorsanız kendi kendinize türevler üretin.
    Saat değiştirin yaptığınız günleri değiştirin, 5 kere üst üste çıkmadığında insan tuhaf oluyor bu kadar çıkmadıysa 6.da kesin çıkar gözüyle giriyoruz çıkmıyor, düşüncelerimiz sürekli devam ediyor bir sonraki kesin verecek diye. Nefsinize hakim olun sakin sakin oynayın hiç ummadık ggde gelen sonra parça gibi gelir. :(

10. hakguguk

hakguguk User

:D yorumsuz :)

11. Tam tamına 14 kapının 9 u boş gecti yok boyle bir sey ya 5 tanede guclendirici verdi verdigide bisey olsa %5 fark bile etmiyorum vurus farkını :mad:
    2 m kappaya bastım 1 de zetaya verdim 9 zeta actım daha iyi en azından ya havoc ful zaten o yonden sıkıntı yok :) en azından kappadan iyi kapı sonu odulu
    Zetada ilk 15 e girmisim haberim yok :)[​IMG] :cool::cool::cool:

12. Merhaba ,

Siz inanmışsınız zaten o bana yeter merak etmeyin. :)

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.