KAPPA ve ZETA kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YORGUN.*.Başçavuş.*. tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 8 defa zeta kapısını bitirdim hiç havoc bulamadım, arkasından vaz geçtim 8 defa da kappa kapısını bitirdim hiç herkül bulamadım.
    Bu oyunun kurallarımı değişti? bana izah edecek olan varmı?

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Geçmiş olsun. Bu duruma düşen her arkadaşıma derim bir bardak soğuk su iç ve rahatla.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Tek bir izahı var pay to win.

WolfWar bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Bu tür durumlarda çok karmaşık bir durum alabiliyor. Fakat kendimden örnek verecek olursam 5 zeta boş 4 kappa boş geçtiği olmuştur. Yeri geldiğinde 3 Zeta'da 2 havoc 4 kappa'da 1 hercules 1 LF-4 çıktığı da olmuştur.

Gerçi hala Havoc , Hercules , LF-4 v.b. şeyler tam değil eksiğim çok ama yapacak bir şey yok.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. Anlıyorum yapacak birşey yok ancak; Oyunun yetkilileri, böylesi birçok tutumlarıyla her geçen gün oyunu çok sıkıcı hale sokmaktalar. Daha önceden fullenmiş olan gemiler avcılık yapacak, başka bir amaçları kalmamıştır artık, gelişmemiş gemiler de av olmak zorunda. Yani avcılara av lazım, bu nedenle gemilerin gelişmesini mümkün olduğunca zorlaştırıyorlar ki avlar avcı konumuna yükselmesin. Eeeee ne yapalım bizde yönetim adaletli davranana kadar oyuna ara veririz. Yapacak birşey yok.

6. Kapıyı başka pcden bitirmeyi denedin mi? Ne alakası var diyeceksin ama bende bilmiyorum :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Sırf meraktan bir çok oyunu biraz kurcaladım fakat her oyunun kendine göre can sıkıcı taraflarının olduğunu gördüm. Yani aslında bize göre öyle oluyor. Mesela ismi lazım değil bir oyunda gemileriniz patladığı zaman gemiye göre tamir süresi değişiyor fakat bazıları 30 , bazıları 1 saat , bazıları 4-5 saat süre ile tamir oluyor. Hızlandırmak için oyun parası alınması gerekiyor. Daha bir çok şey var fakat öyle oyuncunun istediği gibi mükemmel bir adalet olan oyun yok.

İyi forumlar.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu oyunda oyun dengesi pekala duzgun kurulmus bunu bug vb seylerle bozan oyuncular zaten.kapilara gelince o eskiden fullemis olanlarda eskiden cokca kapi yapip fullemisler hersey bir gunde olmazki.misal test serverina girdim milyonlarca uri harca harca bitmedi ki uriye ragmen tamamlanamayan cok sey oldu skylab havoc herkul gibi.paraylada olmuyor ve sıkıcı oldu.kolay kazanilan hicbirsey aslinda keyif vermiyor oyunu guzel kılan emek verilmesidir.

9. Sizi çok iyi anlıyorum, ben bu oyunu 6 yıldır oynuyorum. Adaletli davranılmasını isterken,oyunun daha önceki senelerdeki konumundan dem vurmak istemiştim. Size örnek vereyim.
    1- Galaksi kapılarında şans faktörü %13 yazar, yani 1000 gg topladığında hemen her kapı açılır demektir bu. Ben kappayı açmak için 3000 gg harcadım (300 bin üri) zor açıldı. Bu da galaksi kapılarında şans faktörünün %4,3 e düştüğünü gösterir.
    2- Bot kullanıp bir şekilde yakalanmayanlar gemilerini fulledi, çünkü iki sene önce 200 bin üriyle 5 veya 6 lf4 dü yeşil sandıklardan çıkarıyorlardı. şimdi oran sıfıra düştü. Bota karşı olan dürüst oyuncular bir şekilde cezalandırılıyor.
    3- Yeni gemilerin gelişmesi imkansız hale geldi, kendim yaşadım 6 arkadaş cubi kesiyorduk tek başına düşman geldi hepimizi kesti gitti, çerez gibi geldik adama. Zevki nerde kaldı bu oyunun?
    4- Önceki senelerdeki oyunun güzelliğini yaşadığımdan mıdır nedir bilemiyorum, oyunun önceki halini ve dostlukları özlüyorum. Örneğin akşamları guruplaşıp 2/7 de buz kesmeyi, tabi kalabalıktan buz bulabilirsek haaaa. Geçenlerde 16,30 civarında 2/7 ye gittim hiç bir allah'ın kulu yok, in cin top atıyor, Üzüldüm, bu oyunu bu hale düşürenlere yazıklar olsun. Sağlıcakla kalın.

*..*LIVORS*..* ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Aynen katılıyorum, BOT Kullananların ceremesini biz çekiyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2015
  11. Tamam bazı adaletsizlikler var(BOT) bunu kabul ediyorum ancak birde şöyle düşünmek gerekiyor,Her kapı Havoc yada Hercules verse ve herkez tasarımlarını fullese bence bir anlamı kalmaz bu seferde başka bir tasarım çıkması için konular açılacak eminim.Şahsen oyunun zevkide tam burada çıkıyor kapı yapmak ve son 15 snyeyi heyecan içinde beklemek(Not:Fullemişşin Konuşuyorsun Dyecek olanlar için söylüyorum full değilim.)

12. Merhaba ,

1- Kapı parçalarında %13 yazıyor ama bir tek onunla bitmiyor.

Resimde gözüktüğü gibi cephane v.b. şeyler %67 oranında ayrıca diğerleri de var.

2- Kutu şans meslea 300 kutu açıp 1 tane bile LF-4 bulamazken 130 kutu açıp 4 tane bulduğumu biliyorum.

3- Oyunda bir çok saldırı yöntemi var hazırlıksız yakalanınca bu tür şeylerin olması gayet normal aslında.

4- Bu oyunu biraz da bu hale getirenler oyunculardır. Tamam belki oyun sistemininde hatası olabilir fakat oyuncular işin kolayına kaçmayı seçtikleri için oyun bu durumda en azından benim düşüncen bu yönde.

Ayrıca bu tür şeyleri zaten gerekli yere iletiyoruz. Görsel yada video gerekiyorsa onları da yolluyoruz. Bizlerin forumda yapabileceği şeyler sınırlıdır.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.