kappa yapilirmi bu ekipmanla

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dadadanista** tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegis goli vega citadel 4 hangar
    20 lwl
    21 arge
    4 lf4 biri9 biri 5 lwl
    6 hangara yetecek kadar lf3
    4 hangara yetecek kadar bo2
    (bunlarin cok olma nedeni bizim swde baya ucuza gidiyo bende hangarlari fulluyorum)
    8 iris 4 tane 5 lwl
    guve var sadece
    havoc var ama %10 etkilemiyor 4 tane :( ama 4te4 :) taltiksiz
    kami 3 var vip yok oyuzden 15 lwlik petimiz var diye susluk duruyor kami atmam genelde kardan cok zarar cunku vip yok.
    sepli x1 yani lcb -10 : 9600 guclendiricisiz golideyken max vurus bu yuvarlamayla 9600 iste
    simdi sorum kappa yapabilirmiyim bu ekipmanla deneyimli arkadaslardan tavsiyeler nasil yapilmasi gerektigi hakkinda. Cevap veren herkese tesekkur ederim simdiden.

2. Merhaba ,

Bu ekipmanlar ile normal koşullarda Kappa yapabilirsiniz. Yapamamanız için olumsuzlukların yaşanması lazım. :)

İyi forumlar.

3. Adminim kucurbium (adını tam bilmiyorum) zorlamasın 30k vuruyor sanırım :D

4. kaansakal

kaansakal User

Bence kapıları gözünüzde büyütüyorsunuz :)
    sadece 2 lf4 le vip siz veteran tasarımıyla yapmıştım(fakirlik:)) ben 1-2 kappa.En fazla bazı (6 lokum gelen dalga gibi) bölümler de seprom çekip x2 x3 atmanız gerekebilir.Biraz da uzun sürer ama başka problem olmaz.

5. Çok rahat yaparsınız bence.Belki biraz uzun sürebilir ama yine de rahat yaparsınız.:)

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu ekipman ile rahatlıkla yapabilirsiniz hele ki güveniz varmış. Avcı konfigürasyonu ile girip güve ile kesmenizi öneririm.

İyi forumlar

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçları tamamlamanız için Zeta kapısı yapmanızı öneririm.Havoçlar bittikten sonra Kappa kapısına yönelirseniz,sizin için daha faydalı olur.

Keyifli Forumlar.

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Biraz dikkat edersen rahat yaparsın kappayı.

9. yorumlariniz icin tessekur ederim kappayi boslokumlara kadar guve ile girecegim boslokumdada x4 le halledicez artik ama su bos kucurbimun cubiden fazla cani var 30 35 k arasi vuruyor sizce onu bi falconuu nasil yapmaliyim avci konfimi yoksa iki tane gir konfimi bide x4 sab girsem o yaratiklara rahat olurmu?

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Boss kucurbiumda iki adet ağır ve full silah yaparak avcı ile x4 dalmanızı öneririm.Az da olsa saldırılarından kaçabilirsiniz dönerken.

İyi forumlar.

11. kaansakal

kaansakal User

Benim öyle durumlarda ilginç bi taktiğim var :)
    Simdi 5li roket fırlatıcısını slota koy(0a koy güzel olur:)) Sonra boss kucurbiuma sık canın azaldığında yavaş konfide yavaş yavaş geri çekil.Sen bu durumda lazer atamayacaksın ama 5li nin menzili lazerden daha uzun olduğu için BOSS KUCURBİUM SANA VURAMADIĞI HALDE SEN ONA 5Lİ ATABİLİRSİN.İlla 5li biriktirip atma tek biriktirip de at.Böylece senin canın tamir olurken boss kucurbium tamir olamayacak.Elit kullanmana da gerek kalmayacak.Yavaş yavaş ağır ağır kesebileceksin.Bak bunu herkes bilmez haberin olsun :)
    SaygılarımLa...

12. Tom_Cat

Tom_Cat User

4 lf4 ile 9600 hasar çok iyi,ben 7 lf4 max9200 görüyorum( septom+ yarasa+güçlendiricisiz) kappa sab cephanesi ile çok rahat yapılır.boss lordakium biraz zorlar.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.Dikkatli olalım

Evet boss kucurbium tamir olmamaktadır.Ve hayırlı olsun lf4 ünüz için gbaskınlarda kullanmak ümidiyle:) .

İyi forumlar.

14. kaansakal

kaansakal User

Boş bırakırsan kalkanı fullenir

15. jarekkk

jarekkk User

Kardeş bu ekipmanlarla tek başına oyundaki bütün kapıları x1le yaparsın. sadece zaman. bunun yarısı ilede yaparsın sadece yeterli zamanın varsa x1 ile :)

16. rahatlıkla yaparsın ben daha düşük özelliklerle zorlanmadan yaptım.cabuk bitsin istiyosan x2 x3 sık ama gerek yok diyosan x1 le güzelce yapılır zaten

17. genelde zaman sıkıntım oldugu icin cabuk bitmesi gerek zaten tum kapilari avci ile guvedeyken x1 le kesiyorum
    tesekkur ederim ins bundanda lf4 cikar kapi acilmak uzere 1 parca kaldi

bu arada bos lokuma guve ile x1 liycem kucurbiumla falcona x2 sab yapcaz artik

bide kucurbiummu zor falconmu??

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Elit kullanırsanız zor gelmez.Ama seprom beslemeli elit kullanmalısınız bence .Ama falcon boss kucurbiuma göre daha zor.

İyi forumlar

19. bu arada kapiyi yaptim endisem kalmadi artik yorum yapan herkese tesekkur ederim ilk herculumu aldim ins bu taktikle fullerim 10 kapida.

konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Mart 2015
  20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak yasaktır.Dikkatli olalım

Ve konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.